[雜交/多P/換妻(自組派對)] 被插菊插到射精

) Q& T% ^8 D& N/ h6 }, H% U無試過出野,之前玩過2次Sm女開菊花。太大未試過痛唔敢試大假9,不過被条女插到好爽,s m太多暴力自己唔系咁接受,就想玩下互插。宜家都唔知邊度玩。
回復 小川あさ美 ##2 的帖子! e# @$ f) w' v- ~

! o& ~% e# v# Q) Z我都想玩,不過揾唔到
回復 文員男 ##1 的帖子
0 v: F1 M6 a' G  ?5 Q$ \  b: S; }) a' y. r2 ]$ L" q3 I% \
we7 jjand333 wanna join
嘩正,gf 只用手指,但我未開發,都好high jjand333
回復 decdet ##16 的帖子
- E6 t; q0 J  y0 X4 `  I6 U4 Q
" A( i# |  e+ p0 U5 j6 p$ v5 c: a1200 算貴,樣ok嗎?
師兄好幸福,我都想俾人插到射
jjand333 發表於 2020-7-17 05:47 8 Z/ c5 x; l! x2 g
嘩正,gf 只用手指,但我未開發,都好high jjand333

% q4 P$ Q% v( ^& O! U9 G6 |, s慢慢黎
我想試下。但真係苦無門路
我有試過一次
lawman939 發表於 2020-7-19 21:52 # t/ G% |' |3 E4 a
回復 decdet ##16 的帖子( o, ^$ a. q1 W3 D0 D# `8 j* B

3 I9 \% H. p" m& O: |; N1200 算貴,樣ok嗎?
; I1 d. n( D4 X, K, ^
樣唔錯係年紀大
十次被插只有一次被無手插射!
好似被手指插入真超超爽
回復 哈利仔 ##5 的帖子6 Z& `/ O3 ~" d3 ~, b% z6 A

- F) s4 [0 s! n  ^* E, NWhatsApp 伍異柒一伍一衫零
番唔到轉頭
我在Google找到香港BDSM的資料,852bdsm.com,smfever,不知道有沒有那個兄弟玩過或了解內裡情況?
我成日同 d 女去揾鴨妖雞玩,就咁比屌屎忽已經好多年未試過,比屌屎忽時條鳩多數係屌緊人,一係比吮緊或打機,前後一齊震時會射得好多,震好耐,腳軟。兩條友玩就五個窿都玩晒,真假鳩,雙頭鳩,  震蛋屁眼塞… 一大堆玩具。已經好耐無去一般叫雞,普通雞係滿足唔到我呢類人的。
嘩!幸福
小弟沒有在香港玩已多年,就算現在疫情時期也沒有,始終香港與其他地方相比是不同,而且去其他地方玩,順便可以當旅遊,大陸,日本也比香港好玩
+ l- j3 l& \4 y; L
( S6 Z0 X' M. z" Q以前香港玩另類的很多,有ADA,阿KIT,阿妹,N年前Irene,現在不知道還有什麼,可能也走向TG或轉做熟客.
回復 文員男 ##1 的帖子8 @* x6 C2 q5 \" K

5 U/ p1 d9 x4 }# p7 h3 Z真羨慕師兄就可以咁樣玩
有!好好阮

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 12:07