[雜交/多P/換妻(自組派對)] 同外國夫婦3p玩dp,比個鬼佬屌埋後面

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

試過上鬼佬夫婦屋企玩dp,同個鬼佬老公兩個插緊佢老婆,鬼佬突然抆出嚟擺我面前明我試唔試下含,我諗左一陣就張口試下,初時唔太接受個味但感覺好興奮,之後同個鬼婆一齊含鬼佬。
4 E- G8 P" t8 V: Z% ?' m, \
+ E( C4 i/ F1 w! j# h: g4 Q. T玩左一陣個鬼佬問我後門玩唔玩得,我自己有用蛋同細狗玩開但未試過真狗有d驚,但難得有咁嘅機會就話試下啦,就去左廁所清潔下,佢落左KY响自己度鬼婆又幫我潤滑左,佢初時入我都有少少痛,用左五分鐘左右入哂,慢慢開始加快屌我,鬼婆都有幫手含我,個感覺好奇妙,之後鬼婆直頭上嚟錫我同時上套騎埋上來,第一次屌人同時比人屌,超正,忍左2分鐘我話唔得要cum,佢兩個就即時加速(好似好有默契咁),鬼佬大力最後撞到好入,我feel到佢頂到盡我都向上頂到鬼婆,比佢兩個夾硬夾响中間夾爆左,同時有意識夾實鬼佬條嘢想夾多d出來,餘韻過左之後鬼婆就攞我地兩條嘢來啜。
/ D6 L& t; X& g
6 g$ k; y: k; P完左之後我就好尷尬咁走,佢地就好似好輕鬆成日玩開咁叫我keep contact。
我係bi,下次預埋我ㄧ齊玩
回復 jcfinding ##3 的帖子
6 B: ~7 o4 P9 J6 x  o1 ?0 v- {- T: Y8 p$ Q% `7 r  ~) X/ v
有食唔食罪大惡極
哈利仔 發表於 2020-6-1 15:42
8 t  S* J+ z2 Y8 q我係bi,下次預埋我ㄧ齊玩
" ]! }/ ~+ [2 r( \4 L4 [! G8 z4 i6 w
Me too
6 d1 K  m/ f. b* o# h後門好鬆,幾大條都唔怕
用手機回應 seamonkeys #5 的帖子
) B4 b1 i# c5 \; V7 a5 w4 j
1 D5 a% R9 [( f6 r2 i6 M其實幾正,不過我比較鐘意,做top响個老婆面前屌個老公,或者比個老公含多d
can I join next time, I am Bi, pm me
wow,未試過鬼佬,但係齋聽都覺得好正
so exciting, thanks a lot
Special experience1 y4 j$ x+ b# A& Z- D% f2 e
Keep on posting such story
bi me too,國際線都比師兄玩到,正,下次再約預麻我。最多未MMMMF,佢太太可能更開心。
May I join?
勁! 忍到兩分鐘
Very good experience I want to join too
回復 template ##1 的帖子
7 f- V0 t2 _9 ~4 x2 k
/ H. f: [7 D5 [! l5 kHi, I am bi and like to join too.
( O0 i4 l& a7 w# I0 Z$ oThanks
玩得好正喎
template 發表於 2020-6-1 15:02 * R. e! R# K- S/ h' ]3 C( A8 }
試過上鬼佬夫婦屋企玩dp,同個鬼佬老公兩個插緊佢老婆,鬼佬突然抆出嚟擺我面前明我試唔試下含,我諗左一陣 ...
' s: m5 V# L# ?! i9 t7 k
在香港?
咁正
正呀。。。有contact ? jjand333
Very Good!!!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 20:33