[食家報告] 1654A 回憶

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好掛住以前1654A嘅紅牌,例如lulu, Nana 同安安。個個身材出眾,靚女又熱情。一入門就大車,之後環吹毒鑽,小弟最中意靚女幫我毒龍鑽,條脷係咁鑽入自己屎眼,個種征服感好正!屌小妹妹時間,慢慢後入再狂推,响鏡睇自己騎馬就興奮

可惜未能口爆紅牌...係一件小憾事

小弟都好中意有人啜我腳趾,但1654A 老師無依個服務....
多謝師兄分享
回復 ngai11 ##1 的帖子

thank you ching's sharing, but don't know when I can go la
期待重開 不過可能人面全非
東莞啱師兄
感謝分享~
回復 ngai11 ##1 的帖子

thank you for sharing
回復 kg21 ##8 的帖子

係呀,師兄有上過?
多謝師兄緬懷報告!
would love to try !
多謝師兄分享
回復 ngai11 ##9 的帖子

anan, coco

有冇交換電話?

回復 kg21 ##13 的帖子

無啦。都有性趣想知佢地依家點。

除左1654A,有另一間小弟都有去過,係1649。間野本身就一般般,但有期D女好得
幾年前佢有個紅牌叫小燕子,又名暗黑Angelababy!

湖南姑娘,大概165cm高,B cup size 波仔。有8成似Angelababy

每次搵佢都會以為自己係黃曉明。

小燕子服務都好好,深喉無難度,毒龍一樣得,仲要每次都有兩round毒龍。每次諗返佢鑽自己都會硬,尤其嗰個係baby!!
有次問佢可以口爆嗎,又得!馬上除套隊入佢個嘴仔俾哂D米青佢。可惜無影相留念...

佢應該係我上過D女中,其中一個最靚嘅...
多謝分享
回復 ngai11 ##9 的帖子

ANAN 好大波又靚
coco就高瘦
多謝師兄分享
多谢ching分享,可惜geylang到现在都没开
唉, 宜家飛唔到, 都唔知有咩玩好

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 15:55