[賽後報告] ❤食女奇遇記,岡本大戰蒼井air.... 真人插插圖報告

火.. [複製鏈接]
名稱: BoBo
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B30731-佐敦-一樓一-BoBo.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇多多報告打J....
不如親身一試....
睇完靚女真相....
唔該讚好加分....

人,喺現實生活中總會有一些奇遇....
但係如果成日都有呢啲奇遇出現....
又算係乜野呢....
我講緊嘅係~食女之緣呀....

廟街係油尖區嘅地標之一....
煲仔飯、糖水、澳牛、麥文記....
全部都係我最愛嘅醫肚不二之選....
但如果要餵飽小岡本,就梗係要去洗吓樓先啦....

今期老友記又有好介紹....
佢話有個剛開業嘅新場....
就係位於廟街塝邊,地點旺中帶靜....
從大街閃身轉入横街,再上一層樓就到達....

我本來都只係諗住撳下鐘,睇下女,洗下樓....
點知呢個場嘅囡囡質素真係幾高....
目測已經令我流晒口水....
因為可食嘅靚女真係唔少....

我今次心水係E房嘅Bobo....
佢樣子甜美充滿陽光,笑容滿面....
呢啲囡囡一定係外表斯文內裡open嘅....
為咗證明我嘅眼光,當然要入閘挑戰吓....

問好價錢,入房關門是常識吧....
囡囡一路用對鳳眼狂電我....
我心諗:妳唔電我,我都會揀妳架啦....
喺佢閨房內;二人世界,梗係要狂抽水啦....
我仲要口花花讚吓囡囡似某某日本女優....
講真;囡囡喺某些角度下....
的確有七八分似日本女優蒼井air嘅....

囡囡比我讚一讚,就笑到合唔埋咀....
仲小鳥依人咁靠埋來,算係好嘅開場吧....
再同囡囡傾多陣,互動下....
見佢腹部竟然有排健過身嘅肌肉....
佢話因為呢幾個月停咗做GYM....
否則更fit更好狀態....
但係已經令我羨慕又嫉妒不矣....

簡單形容吓Bobo先....
Pink lin青筋D cup彈手波....

無論從正面或後面都咁好揸手....
Pat Pat夠圓又夠滑....

好了!係時候脱去身上的衣服....
佢主動同我手拖手入浴室洗白白啦....
囡囡雖然個子不高....
但身材比例唔會弱過正版蒼井air....
浴室內細心清潔;加上互摸互撩互磨....
再情深互望;百份百女朋友感覺啦....
呢個距離再睇真啲;就更加似蒼井air啦....

小岡本被Bobo深入清潔完....
就先來個跪地深喉水中簫....
我少不免要向前向後搖晃配合節奏....
呢一part已經爽到我腳都震....
洗得乾乾淨淨,囡囡仲幫我抹埋身,夠晒窩心....
言談間,原來囡囡得閒都會上網睇報告....
佢話我個肚腩好似一位食家,叫什麼本....
我好認真咁話:係咪岡本杜雷斯呀....
囡囡答:係呀係呀,佢啲報告好過癮架....
為咗能夠可以享受一場刺激啲嘅床戰....
我笑而不語,繼續做客人要做的事....

囡囡仍然係一臉篬井式嘅笑容....
唉!少啲定力都有可能沉船反艇....
囡囡一對玉手輕按小岡本嘅神經要脈....
即時充血扯晒旗敬禮....
我當然十指揸波&啜linlin啦....
囡囡比我啜到郁晒身扭晒腰....
之後是環保吹奏時間,一曲幾乎令我頂唔順....
一路吹奏,一路怕羞地望住我....
四目交投,我仲要搖晃身體....
好好地配合她的鲤魚咀和摩打脷....
一啖接一啖咁服侍小岡本,溫柔中帶點野性....
我當然合埋眼,幻想比蒼井air吹奏咁....
嘆足成十分鐘,絕對令我慾火高漲....
再來個簫塞豐乳中,D級奶係正啲....

囡囡仲有個優點~唔摧鐘....
單係咁嘅態度,已經攞晒分啦....

跟住係正常女上,無用KY入洞....
上下打摏,磨西,向上頂加十指揸波....
High到Bobo都用力呼吸,叫起床....
再原地180度轉身....

睇住咁靚嘅八月十五....
唔大大力同佢啪啪啪都唔得啦....

啪啪啪到感到佢收音來高潮....
噢!襯仲未發射,即時轉玩推車....

位置配合小岡本盡情深入....
啪啪啪加速到一秒撞兩吓以上....
再插多一百幾十吓,囡囡竟然反UN我....
就咁,暢快無比地將十個億以上嘅米青派出去....

依家,囡囡都應該知道我是誰吧....
完....

Thanks for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

囡囡靚滑我鍾意

回帖獎勵 +888 元錢

超值

囡囡波大好肉地!做愛肯定舒服死!。。。是也!

多謝師兄分享

Keroro88 發表於 2020-6-3 00:06
囡囡波大好肉地!做愛肯定舒服死!。。。是也!

pink彈滑……👍👍👍

波大好肉地

Nice big balls...

好似好好啪啵

回復 岡本杜雷斯 ##1 的帖子

巧靚女呀!

多謝師兄分享靚女

多謝分享