[曼谷] 人氣PP按摩店出事了

韓仔呃酒飲事小,呃蝦條先勁,醉醉地易落手,隨時比人輪,加上take完野,早上起身同邊個搞左幾次都唔知,仲要夾返啲take野錢,仲想收咩錢
都係果句,你霖韓仔任人魚肉有乜辦法
可惜了
dddmmm 發表於 2020-6-5 13:46
韓仔呃酒飲事小,呃蝦條先勁,醉醉地易落手,隨時比人輪,加上take完野,早上起身同邊個搞左幾次都唔知,仲要夾返啲take野錢,仲想收咩錢
都係果句,你霖韓仔任人魚肉有乜辦法

無計,如果純粹夜場溝掂,咁未講定價人地唔比又吹佢唔漲...

最仆街傾好價錢,第二朝問佢攞錢,d仆街先話無錢
Oh, 皮已收了
希望唔做日韓生意 只做港人生意
唔係好明,即係政府未批就開店?
190250 發表於 2020-6-4 17:06
其實好多人都係咁,唔係淨係日本仔

有好多所謂「東南亞暗黑導遊」亂咁周圍影,去搵生意

其實黃色玩意,香港人真係叫見識最多
講勁,有邊度勁得過當年東莞,蛇美只係岩岩比得上三正半山花街ja
所以香港人唔偷拍因為根本見慣晒
但日仔韓仔玩法,好多時揀女都係單對單,新地就另計啦
去到泰國佢地好似放監咁就知
回復 soboy ##14 的帖子

PP 囡囡的確比其他店好少少, 但性價比就唔多抵玩
又少左個好地方了
未試過pp😱咁就玩完...
咁多韓仔呃飲呃食,出曬名,唔明仲有咁多泰妹仲咁鍾意韓仔...幾時先見到韓仔食唔到泰妹嘅末日畫面!
泰妹愛韓仔當然係後者有本錢,高大帥。
不是無緣無故的
日本有肖像權 偷拍係犯法嘅
應該唔會趕盡滅店咁大鑊?!
上次去曼谷仲未玩過...
最多咪轉個名開個間死唔去既
WalkingStreet 發表於 2020-6-6 00:59
其實黃色玩意,香港人真係叫見識最多
講勁,有邊度勁得過當年東莞,蛇美只係岩岩比得上三正半山花街ja
所 ...

其實香港都一大堆一樓一偷拍,呢d人周圍都有,又唔好諗得香港人特別神聖。。。如果真係要比就要按番人口比例,香港人得果7百幾萬,香港有1個偷拍既,等於韓國有8個,日本有10幾個,內地有1百幾個,就咁睇人多人少無咩意義,大家各自做好就得。

但其實暫時youtube偷拍泰國最多應該係歐美人士,有幾個係YouTube都成百條片咁制。
咁大獲 x 2
個老細太L on9 ,自己攞黎衰

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 14:30