[愛嫖交流/分享] 咸記玩尤物.湘西吉首中出,大家都係两斤

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

插秧無新貨,咸記企滿街,日昨,去咸記,係龍蝦位見件大波,囡開150,還包69,佢吹我濑,突見正義朋友囡即閃,
入群記整碗麵,出來唔見囡,行去近上海街 IMG_20200604_063050.jpg 見到咸記最美尤物,問價都係200包吹,以前咸記一般都係一陣屌閪百二文,但疫情後囡少客多漲價,而家囡多返,價未見回落,咸記二百就二百,跟上麻雀館二楼炮房,入房,各自除清,但囡仍帶口罩,並謂安全起見,叫我帶返口罩。瞓上床,佢先幫我做服務然後佢帶返口罩,到我玩可除口罩,如言,戴回口罩瞓上床,囡亦除下口罩,在床边為我十八摸,我一面輕撫堅挺双乳,美貌,而一輪撫摸,囡笠膠為我吹奏,歷時係咸記最耐,有三分鐘,搞得幾乎忍不住,囡亦知暴漲,帶回口罩,叫我男上屌閪,
囡瞓上床,M腳,張開佢多毛的人妻閪引領我暴漲的鳩插入抽送,而我揸一陣瞓床也堅挺的波,啜濑人妻蓮,插不過分零鐘就有忍不住 IMG_20200604_064942.jpg ,囡拑身相迎,不能減慢刺激,唯有伏身射米青,囡叫床配合,任浸至鳩縮才為除套後直奔浴廁洗閪,我亦隨到,囡洗後我才清洗一番回房一起穿衣付炮金下樓
說今談昔
話說係長沙終等到公路暴雪,搭乘中干由長沙開往吉首的班車,原四
小時車程六小時先到達吉首
吉首係湖南湘西縣級市,當年尚很落後,但今時己相对發達
黃昏到達,就在車站租酒店,晚飯後就在酒店的休閒中心,按腳,整件囡上房開Q IMG_20200604_064247.jpg 先囡上, IMG_20200604_064035.jpg 再狗仔,然後再正面中出 IMG_20200604_064420.jpg 全套兩佰,翌日向鳳凰古城進發
/
师兄对湖南这样熟悉,下月有可能去长沙及常德,请求指点迷津,哪里有得玩,谢谢!
黄华德 發表於 2020-6-4 07:17
师兄对湖南这样熟悉,下月有可能去长沙及常德,请求指点迷津,哪里有得玩,谢谢!

依的2009年的湖南往事,祖國一日千里,四個千日前湖南,真無法推介
回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

有中出好爽啊
正,謝謝大師兄分享
多謝分享
jimmyhot 發表於 2020-6-4 09:48
七爺回來了!

多謝捧埸
七兄:近來甚小出報告,是否因疫情暫停乃西?
疫症下不忘刁系
ming1333 發表於 2020-6-6 09:01
七兄:近來甚小出報告,是否因疫情暫停乃西?

昨日先係咸記百五又濑又屌
疫症过后 尘归尘 土归土 斑鸠 摄妹肚 都系自然不过的事
多謝分享
吉首都咁貴?
我愛朱纷申 發表於 2020-6-4 06:55
插秧無新貨,咸記企滿街,日昨,去咸記,係龍蝦位見件大波,囡開150,還包69,佢吹我濑,突見正義朋友囡即 ...

七爺:今年冇人工加,屌閪工程如何?
回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

GOOD STORY !!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 17:10