[初哥查詢] 包夜點保護私隱?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位ching, 如果包條女去玩幾日,要點保護自己私穩野?
証件&錢之類,可以分享經驗俾小弟嗎?關於包女過夜玩幾日
有d乜嘢要注意
回復 bonnyming ##1 的帖子

Ching: 四圍封關,你打算去邊度玩?  
保護自己私穩 ?
吾随衫吾随裤 咁人地吗吾见到你D 私隐 囉
回復 mtlrichter ##3 的帖子

有理,一於吾除,口罩都吾除

the best way is totally nude....bro
你是否过于敏感,带出去玩几日,你自己证件保管好五比人睇就得啦
一開始, 俾哂女錢, 駛費都叫女keep
其他嘢掉哂佢,
全身咩都無, 玩完先補領
夠哂私隱啦
日頭分開行,夜晚分房訓.
其实注意一下都是好的,毕竟不认识她,酒店应该有保险箱,可以考虑使用

建議你自己租一間安全的酒店房才包夜,東西放酒店房間內的险箱。
鎖9晒D嘢入夾萬!自己光脱脱戴番個頭套……

你包條女幾日,起碼一定知條女那𥚃上班,所以唔需要怕。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 19:03