[唱K-GF] 開心好玩又一晚 part V

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我個fd亞臣,百足咁多爪,星期四晚whatsapp小弟話約左3條女星期5晚出黎飲野,我興奮到差D訓5著。
星期5好努力返工,盡力做曬手頭必須工作,下午4點幾仲講緊去邊間bar飲,又話尖咀,又話不如賓周紅唱K,又話佢個女仔fd人瘦波5瘦,我地4男vs3女,講到好似飲完就去爆房甘,未放工已9硬!
6點幾準備食定野先,亞臣話有條女5出黎,我話4打2羅,無所謂,再過半個鐘,兩條女都話5出,我即down到5%以下,仲要加個屌字。
亞臣話4條仔去酒吧飲,我話4條傻老去gay吧飲咩,無女飲mud都無味,大家互屌一輪,亞臣認佢安排失當,所以請我地去佢主場ken gor度飲酒,女女錢我地自己俾,所有酒水佢負責,二話不說上的士,去到天輝樓下,再屌,個個係的士掛住9 up,無人記得揾ken gor book房,好彩亞臣同ken gor熟,由細房換到中房。
今晚全北,ken gor幫我揀左個人瘦波5瘦,我test過係堅野
有女先係飲酒先開心好玩架麻,無女我2個round就眼訓呀,佢地3條友,個個都黎渣我個件牛牛,為左5保護佢,唯有起身去點歌。
我行開唱K,亞臣個fd就去量度牛牛條事業線,佢話佢碌野長過條女4寸事業線喎
我見你大波控,我讓你坐件牛牛,我就同你件細粒,可愛,身形好fit嘅短裙仔玩啦,短裙仔,5夠我搓,亞臣條女話不如搓partner?好呀。
亞臣拍佢件,我拍短裙仔,搓partner係好D,一齊睇骰,有商有量,特別親熱,亞臣係搓得叻D,我輸左6,7成,我為左保護短裙仔,絕大部份我飲曬,估5到我飲曬甘man,感動到短裙仔,加埋亞臣呢個玩精,佢叫短裙仔用口喂我就可以飲一啖當一杯,結果我同短裙仔咀對咀左好多次,我有D係特登輸
短裙仔係坐上我大脾喂我飲酒,我就緊輕輕甘係又攬又摸,短裙仔同我利叠利,喂我飲完,短裙仔都繼續同我咀多陣,搞到我一陣硬,一陣軟,其實我知道佢面對面攬住我喂我陣,佢下面有輕輕甘磨我,我心諗我就快忍5住,但係短裙仔始終無叫我或暗示出街,我又怕醜5敢開口,其實佢都未必肯出街。
再搓多幾轉,我繼續輸,我叫亞臣條女,比D鼓勵我,我話我贏就你都要用口喂亞臣
跟住我話我好飽,要去厠所,亞臣條女串我話我去嘔,叫短裙仔扶我去:短裙仔真係跟我去,其實我真係有D醉,厠所就係我地間房入面,得一格,短裙仔入埋黎,不過我背住佢,我無嘔,痾完,我洗手洗面,佢比抹手紙我抹手,我話thank you,我單手輕攬佢條腰,輕輕甘碰碰車,短裙仔就攬住我條頸係甘車落黎,我又錫又摸,我隔住佢條底底都摸到佢濕左
我無進一步,我地出番去,亞臣條女問短裙仔我長5長,短裙仔話我好耐,不過係痾尿痾得耐,好大泡尿
跟住我同短裙仔唱K,佢把聲幾好聽,5知叫個陣正5正呢,我地交換左wechat,5知約佢食飯好5好呢?
第二日,亞臣佢地話我騫翁失牛,焉知得利
我有D後悔,點解我係厠所5搞多陣,可能有意想不到呢!

請問邊間
sunnytaichiwai,我私訊你
求問,請問邊間??

請問邊間

好好玩呀,請問係邊可唔可以分享下?我都上去玩吓🙏🏽🙏🏽
回復 rfv ##1 的帖子

可否pm邊間場
i pm to u la
麻煩都pm我 謝謝
c hing如果未收到我短訊,因為我發唔到咁多短訊,我要等第二日再send,或者你加我好友就可能先send到比c hing你
我申利先,我只係客,我去玩求開心,個度會所,不可以同旺角左敦D場比,我不是話旺角左敦D場不好,只是各有要求各有喜好,我同亞臣一齊玩甘耐,我地知道要互相照應先好玩!我亦請C hing你睇下我之前D報告了解多D,祝大家長玩長有,最緊要開心!
可否pm邊間場
麻煩都pm我
回復 rfv ##11 的帖子

Please also PM me.  玩開4/F, 都想過江見識下, thank you

我都想知係邊間?有冇陀地坐?
師兄,好精彩,PM please...
唔知招呼唔招呼單客呢?師兄可以的話請PM我資料,先謝。
C兄,可否pm我?🙏
師兄,收費如何

有食唔食, 罪大惡極

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 04:19