樓主: chowchowchau

[援交女友(PTGF)] 咁大隻蛤乸 (超伏)

有㹱黃腳雞既feel喎!
肥野
zakuII 發表於 2020-6-11 16:18
0 h5 Q" i5 C' Q* u6 D. x回復 chowchowchau ##1 的帖子
) f4 D; V- I! N$ Y7 K4 a. P( Q: y3 L/ a, u
4年前佢真係要呢個價, 1500, 4年後500舊2粒鍾任砌, 但記住佢以個接近180磅, 在深水, 真係可以中出, 當年我有, 現在不敢!
) w$ [9 }) D9 k* F8 r% i/ _0 v
放contact啦
真面目 發表於 2020-6-11 23:44
+ G( m# x0 \3 u" Q放contact啦
- _$ R. Z$ S* Q: |( r
擺到明係伏都仲要contact?師兄好嘢!
用手機回應 華華君 #22 的帖子
# f2 f2 C  q3 t! D/ ~+ H" S3 v1 i2 a6 l0 {- H7 w5 W
其實咩叫捉黃腳雞?
用手機回應 華華君 #12 的帖子# K- Q6 b( Y) M+ P
) Q! ~  [* c: A! Y( [
哈哈,萬毒之驅。。。第一次聽,幾有創意😂
回復 chowchowchau ##1 的帖子) Z* J( \/ ^" W  p8 I7 l

! t, N; b2 R1 @) \4 K我個時係去佢屋企攪, # J: ]1 x8 j9 v( J1 j
村姑?
求聯絡方法
Jccyc 發表於 2020-6-12 00:31
' p) b# z' h# U1 ?3 w! c擺到明係伏都仲要contact?師兄好嘢!

6 p3 `# w7 z  s4 }6 \0 ^1 e) n嗱平心而論 樓主壓價壓到$350/2HRS仲要有得中出 你去金多港指壓都做唔到俾你 如果要講樣咁你睇下價錢 $350俾個DADA你好唔好 你真係諗多左
好肥美喎,我食唔落
chowchowchau 發表於 2020-6-10 15:34
% M3 e0 ?/ d: p% N2 g有冇師兄食過
+ r; `0 ^% B) U& u; l開價千五蚊兩粒鐘 居然可以還價三嚿半 又話可以唔帶中出, 一定要喺深水埗陽光 交易 覺得好撚鬼
' E- _" z  b8 s+ g9 O
有冇聯絡方式
價錢抵屌既,不過做人唔可以無要求啫
有冇聯絡方法?
ccccccccccccccccccccc
求聯絡
講咁耐都仲係冇contact 好野收埋自私食都尚可理解 劣質都唔俾contact啲人都唔知乜思維
比個聯絡方法黎等我試下
回復 Jccyc ##13 的帖子7 L3 z6 @2 d2 w( `! j

7 v0 Q4 {% y% y. |. @8 ^+ L可否pm聯絡方法

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-17 00:01