新場Cherry SPA靚女Jessica,魔鬼身材️,高挑長腿,淫底配合度💯NURU Massage滿意收貨👍

簽到
名稱: Cherry SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B30000-尖沙咀-水療SPA-Cherry SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去咗新場Cherry SPA,
上到去見到Jessica真人,
個樣係甜到流嗰隻,又成日笑(最中意有笑容),
擁有魔鬼般嘅高挑身材,身高165CM,白滑長腿,
靚波型,有彈性,有前有後,皮膚白白淨淨,
環境溫馨浪漫,舒服和乾淨,空間足夠,獨立浴室,冷氣絕對夠。
開始前有侍浴,好正嘅熱身前奏。

Part 1:Jessica用心按,囡囡曾做美容按摩,有番咁上下力水,唔係摸摸下,有啲水準,而且落點不錯,唔Hea有力,都幾舒服。
過程唔駛破冰,一路吹水,佢又成日笑,有D小鳥依人感覺,氣氛好輕鬆愉快。

Part 2:按到差唔多出去攞NURU 油,Jessica解甲,真係嘩一聲,魔鬼身材,抽陣水先再玩NURU  Massage;
囡囡好似仲開心過我咁,極盡挑逗,波推,繼續有語音導航,淫底盡露,配合度十分高,同時狂攻我下路,我都唔客氣還擊,攻返佢下路,囡囡好多水,多汁反應又大,我中意水多嘅女仔,令人好興奮!
不得不說口技一流,好有節奏,唔係一味得一個快字,今次我做大爺灘係度俾佢魚肉,情到濃時,真係爽到升空!

TKS CHING
女女好fit
回復 Ltypry ##1 的帖子

非常吸引
thank you for share
搵日去試下先

pretty good i like to try her service too

果然好有食用價值

等我都要去試吓先得

睇落好正
very attractive
Good good good
thanks for sharing

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 16:15