靚女Loacl Abby@Angel Spa,香港土生土長,性感青春路線,啱曬宅男口味,真係咪走寶

名稱: Angel Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43129-尖沙咀-水療SPA-Angel Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

尖沙咀 靚場Angel Spa,真係咪走寶,

即刻預約,安排靚女Loacl Abby,

香港土生土長,純正廣東話溝通,同聲同氣,

Abby擁有黃金比例嘅身材,一對34C車頭燈大小適中,走性感青春路線,啱曬宅男口味;

幫手除衫褲,入浴室幫我由頭洗到落腳,大玩BM,有水中簫,好正嘅吹功,真係舒服,浸SPA玩左幾分鐘,

然後轉戰大床,女女先為我揼骨推油,力水唔錯,全程認真仔細照顧全身,大家邊傾有講,氣氛一流;

推按完後用脷漫遊全身,到細佬度含住波子吞吐,

鯉魚咀吹得一手好環保簫,悅耳交響樂,

瀨袋啜鳩,下下深喉,吹到眼仔碌碌,似足飢餓嘅小淫娃,

換玩69,pink,奶到出曬水,

靚樣令人難忍到性慾,帶套主動槍韁上馬,

先黎策騎快放一段,爽到我反曬白眼,

終於抵受唔住,輪到我瘋狂狂攻粉洞深處,

Abby發出震耳欲聾嘅呻吟聲,

換咗3、4個花式狂轟猛炸後,表現出超High嘅樣,

兩人便到達極樂嘅頂峰,超掂!

細心清洗要一讚。
pretty good i like to try her service too
回復 louisarmstrong ##1 的帖子

果然好有食用價值
thanks for your sharing!

等我都要去試吓先得

咪走寶
pretty good i like to try her service
多謝師兄分享
好正呀!多謝C兄分享👍

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 01:45