陀地好水療場The Best Spa,25歲陀地Sara,雪白大波+修長美腿,大大力屌窄港鮑,勁有GFF ⋯⋯

簽到
名稱: The Best Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43130-尖沙咀-水療SPA-The Best Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

想食陀地妹,預約The Best Spa⋯⋯
去到順利入閘,豪華裝修,環境優美,舒適又有私癮度⋯⋯
陀地Sara笑容淫淫好熱情招呼,目測25歲,樣靚好似某女明星⋯⋯
身材惹火,撩人曲線,最大嘅賣點正係一對雪白大波同一雙修長美腿,皮膚白白淨淨,果然係好野⋯⋯
主動幫我寬衣解帶,侍浴好正,鴛鴦戲水,同聲同氣,非常玩得,波推股磨水中簫,吹到雪雪聲,唔停口⋯⋯
上床按摩開背有板有眼,手勢溫柔,技術唔錯,邊按邊傾計,做到力度OK穴位算準⋯⋯
按鬆全身再推油,用心推呀推,推得我癢癢好能興奮咁⋯⋯
漫遊全身上下,吞吐埋蛋蛋,再含住碌野69激情吹奏起交響曲⋯⋯
吹到碌野係Sara喉嚨瘋狂膨脹,吹咗好耐,爽到無倫,細佬馬上帶套顯雄威 ⋯⋯
Sara騎姿優美淫樣帶點淫蕩感覺,騎住我係咁狂騎⋯⋯陀地鮑又窄又多水,不停吞食碌野,真係定力少D都會派彩⋯⋯
過程換幾個花式,配合到位,鮑魚水湧出爽到囡囡淫聲大叫⋯⋯
大大力屌大家都好能舒服,勁有GFF ⋯⋯
細佬俾佢陀地鮑夾到慾火高燒淫聲不斷呻吟,好快吐白泡退兵⋯⋯
事後浴做足,吹陣水食埋支先比家用走人⋯⋯
回復 JianLu ##1 的帖子

身材好 FIT
pretty good i like to try her service too
果然好有食用價值
請問消費幾多?

等我都要去試吓先得

好能正啊
多謝師兄分享
好吸引
係幾吸引 但唔知有幾成真
身材好 FIT
十分吸引
真係好正
師兄,是真人相嗎
幾錢落樓?

有無咁靚女呀
Really want to fuck and rape her..
Nice body, thanks

好正咁喎

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 14:41