洋垃圾:“我是垃圾,但你们中国女生就是好睡、就是Easy...

無$你睇下有無囡囡理佢!叫佢咪傻&天真啦!
唔知中國男人對鬼妹可以這樣麼?
都一樣唄
無知少女
不公平,鬼妹唔show唐人
回復 脹奶都乳癌 ##1 的帖子

黑鬼都有鬼妹及㗎妹爭住要,只要你有錢及大賓周,何懼冇女 ?
正所謂有錢能使鬼推磨啊
蔣天養話齋只要你有錢,無論系男/女都可以任你魚肉。
啲洋鬼子成日充大頭鬼呃啲女人,由其亞洲女性經常受落。。。
所以要避嫌就要抵制洋腸,要食就食返中國臘腸
提高返本地競爭力,一來振興本地消費,一來不用比啲垃圾洋腸揶揄
其實中國臘腸都幾惹味,唔明啲女士硬要食洋腸,唔一定要大大條先好食,細有細既風味。
咱們中華男兒要加油啦
呢條垃圾鬼遅早生愛滋
回復 脹奶都乳癌 ##1 的帖子

中国女生就是好睡!!
支那女一見洋腸 隰哂
時至今時今日 亞洲女人始終對洋腸情有獨鍾.
冇計 傳統流落來嘅習慣
身邊好多女女都食過洋腸
以前D女同學資優生食完洋腸仲系度曬命
嫁去歐美又生仔又離婚最後仲出來賣肉
返到香港做份OL又咪日夜老蘭食洋腸 落仔落到阿媽同她斷6親
好彩沒take野 間中出來吹水飲大爆曬D洋腸衰野來聽
哎...最後又咪係食返D黑白洋腸...副body玩到殘曬...又墮又大海撈針...唔插C眼都冇feel...

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 18:39