經同事介紹Spring Spa,話間場裝修企理乾淨,經常有幼幼靚...

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

經常有幼幼靚女技師,個個按摩好又玩得,聽都聽到我心痕痕,最緊要間場就喺我公司附近,收工行過去都唔使5分鐘,按完返屋企都唔使10點,好過北上多多聲?
趁住下午茶時間,用手機上網睇睇樣版,撥個輪去Book個收工時間。上到去見到如同事所講間場幾光猛乾淨,都幾有氣派,先安排我入房沖涼,沖完出嚟見到個技師到了,身材好Fit喎,佢叫可可,後生幼幼,大波估佢有E-F級,37-8咁上下,見我咁色狼佢都幾開心,同佢傾謁,發覺佢幾啱傾,借意講吓佢對波波堅定流,佢挺起個胸話唔信你試吓,我點會客氣,揸上手真係彈,個球體大過我隻手,可可 見我玩唔停,就推一推我叫我上床。
先幫我按背,通常後生女預咗唔係實力派,不過都可以接受,有心有力,穴位都準,按完全身都幾舒服,不過佢專長係泰式,利害,開始做泰式拉根大動作,腰背大小腿頸都聽到loklok聲,真係爽,拉根時有意無意抽佢水,可可都無聲,唔出聲即係默許啦。到油推就乖乖瞓返底,佢掃股時專登釣我胃口,專攻我jerjer同旦旦,攪到我一柱擎天,趴唔住為有轉身,可可好識做咁坐我身邊,剛才幾吓已氹到佢貼貼服服,現在小鳥依人,我想點都得,解除阻隔,大波波彈了出來,品嘗美味車里子,隻手肆意摸索,探吓洞穴已濕晒,佢溫柔雙手齊出,一隻Chok緊,另一隻R緊,唔使十分鐘已經山洪爆發,可可 都比我攪到發晒姣!之後可可  慢慢幫我清潔,沖完涼出
嚟再傾吓謁,走時已諗定下星期再來同可可 sweetsweet
thanks for your sharing!
支持支持
回復 fhdsjafh ##1 的帖子

how much total ? include tips not
好好身材,乜價落樓
C兄SPA 有咩玩法先

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 18:50