[精兵召集] 疫情集中討論帖 (五)

我指真係去旅行...唔係女行
有錢果班點會同你癲
asprino 發表於 2020-6-20 23:07
你問啲鬼佬 可能佢哋寧願揀泰妹 唔要捷克妹

鬼妹對我嚟講都係試過就夠

梗係賓妹啦,唔小選美冠軍
bangkok 發表於 2020-6-21 20:45
唔好再黎攪攪震,下次正身分身一次過ban晒你

版大英明
真係忍唔住講左兩句...
190250 發表於 2020-6-22 12:14
哩個要睇各國入境政策...

我地討論緊旅遊泡泡係因為可以雙向免隔離...

所以泡湯好正常
東南亞仲爆緊🤣
泰國人之前走左好多未返bkk
dddmmm 發表於 2020-6-22 12:55
我指真係去旅行...唔係女行
有錢果班點會同你癲

陽光遊既話,當然啦
不過陽光遊唔急於一時,係緊火逼切少少😂
190250 發表於 2020-6-22 12:14
哩個要睇各國入境政策...

我地討論緊旅遊泡泡係因為可以雙向免隔離...

兩邊要隔離都冇所謂,入到去就得,反正我有時間,哈哈
eddie87 發表於 2020-6-22 14:45
兩邊要隔離都冇所謂,入到去就得,反正我有時間,哈哈

如果真係有時間,好大可能師兄7月就可去😂不過唔知佢開放免簽未?
到時師兄真係去到記住出包膠😂🙏
190250 發表於 2020-6-22 15:43
如果真係有時間,好大可能師兄7月就可去😂不過唔知佢開放免簽未?

3. Tourists under the travel bubble. Dr Taweesin said that the target countries are China, Japan and South Korea, which are presently trying to contain the virus.

The CCSA aims to discuss the issue in depth with the Cabinet after finalising the details.
http://www.udnbkk.com/portal.php ... 300834&mobile=2

https://www.bangkokpost.com/busi ... be-allowed-in-first

睇黎七月真係有機,但係我睇到新聞前半個鐘又改左班機去到8月...原本係七月中。

睇下完月頭咩環境先,話唔定泰國政府又彈弓手
190250 發表於 2020-6-22 15:43

個免簽一路都冇取消,係泰國駐香港領事館都有講
eddie87 發表於 2020-6-22 17:38
http://www.udnbkk.com/portal.php?mod=view&aid=300834&mobile=2

https://www.bangkokpost.com/business/ ...

赴泰國進行醫療觀光人士....

即刻安排去泰國醫院割包皮
我識個泰妹話來港找我,不過我話等知道要唔要隔離先決定
asprino 發表於 2020-6-22 17:46
赴泰國進行醫療觀光人士....

即刻安排去泰國醫院割包皮

梗係驗身啦,全包都係20000銖
dragon8686 發表於 2020-6-21 11:25
Are you sure you can get the money back?

柬埔寨喎,玩下手3000美金都唔夠仲問你拎添呀
黑人898 發表於 2020-6-22 17:52
我識個泰妹話來港找我,不過我話等知道要唔要隔離先決定

一定要啦,除非918後
eddie87 發表於 2020-6-22 17:52
梗係驗身啦,全包都係20000銖

當真?

咁下次去泰國都應該真係去驗下

希望可以延長出嚟玩嘅日子
asprino 發表於 2020-6-22 18:24
當真?

咁下次去泰國都應該真係去驗下

唔知貼link會唔會比版主話賣廣告...但聽講醫療旅遊淨係比人番入去醫病,驗身呢啲唔得
eddie87 發表於 2020-6-22 17:40
唔知貼link會唔會比版主話賣廣告...但聽講醫療旅遊淨係比人番入去醫病,驗身呢啲唔得

如果醫療link不涉及其他論壇,可以
bangkok 發表於 2020-6-22 18:49
如果醫療link不涉及其他論壇,可以

多謝版主
https://www.bumrungrad.com/en/pa ... th-screening-center

上年做左個executive wellnes program
回復 asprino ##243 的帖子

割完有排無得玩喎 洗包皮好d喎

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 19:21