[港島走地G] 和興商業大廈

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

見有新相新片
" {$ C4 d4 v% a6 m% ^見到女女不知幾正( G+ c& ?+ H" S8 ^
一上到去 失望至極; M7 p- M) d0 _% f" x/ D& X8 h
各C兄 勿上
有次大概夜晚八九點想上去,樓下管理處話要登記,之後就冇再去過 😂😅
呢d 地方點會有好野,呢d了無人煙既地方,靚女點會甘心係到搵食啊
! h; J2 {2 y/ g6 E: y師兄都係習慣玩返7日鮮算啦,香港個市場機本上都係7日鮮玩晒
都唔多師兄提過
回復 moonvivi ##2 的帖子
5 B: O  O/ d7 h  S5 I; f+ `5 n$ ^8 B: {7 R% o6 I* h6 d' p* J
同管理处講,上去买和兴白花油,應该就唔使登记
基本上唔使是上到去一定冇相片中條女,我果次去到係見到有個後生嘅聲稱越南妹但冇得開大所以打退堂鼓收八🐟
我直頭拎埋手機俾佢睇
: ]8 a" Q2 A8 \5 z: P( o' L3 _1 z佢話就係佢
$ F; a& N* A0 s+ A係之前影落既" ^  T( G4 j" T1 p* s' E
我問:30年前?! ]+ U! v; M+ m" H, ~0 l0 Z
佢話無30年 20年前姐
多謝師兄分享,呢檔嘢应该blacklist
回復 genius1234 ##9 的帖子
% F* K& D; Z/ e* H! @- t% ?; U9 S$ v$ R& ?
😆😆好搞笑

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 02:50