[國際要聞] 中印流血:昨晚衝突8死11傷 兩軍高層正緊急斡旋

中印邊境發生流血衝突。印方宣布死亡20人,朝野群情激憤。
中方則繼續隱瞞己方傷亡數字。
17日,中共主導的亞投行還批給印度7.5億美元防疫貸款。

變相賠款?

回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 kingkong_hk ##22 的帖子

哈, 哈, 哈, 年轻人, 堅定流呀 ? 咁既環境重有咁多天9次食 ?

artlo 發表於 2020-6-20 21:10
回復 kingkong_hk ##22 的帖子

哈, 哈, 哈, 年轻人, 堅定流呀 ? 咁既環境重有咁多天9次食 ?

中2食咩野係人拳

回復 kingkong_hk ##24 的帖子

人權 ? 幾多錢斤 ?好快就連你打飛支都係叛国罪, 天九次? 語無倫次可以.

artlo 發表於 2020-6-23 18:45
回復 kingkong_hk ##24 的帖子

人權 ? 幾多錢斤 ?好快就連你打飛支都係叛国罪, 天九次? 語無倫次可以.

14益人冇人打飛G冇人食天9次咩?

回復 kingkong_hk ##26 的帖子

哈哈, 而家講緊你, 十四億人食屎, 食树皮, 打飛G關我倫事, 佢地識倫乜係天9次, 你的资本主義說法要修正. 誤導人民, 癫覆国家经濟路線, 嚴重違反国安法, 流放黑龍江, 由蘇修作下口勞改.

artlo 發表於 2020-6-24 22:05
回復 kingkong_hk ##26 的帖子

哈哈, 而家講緊你, 十四億人食屎, 食树皮, 打飛G關我倫事, 佢地識倫乜係天9 ...

未GAME過

回復 kingkong_hk ##28 的帖子

暫时還可以咁講, 遲吓柄係被斗講, 都要抄家.

artlo 發表於 2020-6-25 21:56
回復 kingkong_hk ##28 的帖子

暫时還可以咁講, 遲吓柄係被斗講, 都要抄家.

你當自己係流得華? 抄刀5抄你啦

朕就5同呢, 1定抄朕先

不過未GAME過

回復 kingkong_hk ##30 的帖子

有冇揽錯, 香港呢類偽畜, 神早表態, 賣晒菊道, 你同佢地冇得比, 9一條, 7一碌, 重要係窿丁, 就算用洗头艇送你去西伯利亞又如何 ?

artlo 發表於 2020-6-26 18:00
回復 kingkong_hk ##30 的帖子

有冇揽錯, 香港呢類偽畜, 神早表態, 賣晒菊道, 你同佢地冇得比, 9一條, 7一 ...

我本身PLAN左去西伯利亞玩

如果免費就好

回復 kingkong_hk ##32 的帖子

可惜我年事已高, 我亦都好响往西百利亞那種荒凉了無人烟的感覺, 間中会上youtube發吓夢.

artlo 發表於 2020-6-27 22:38
回復 kingkong_hk ##32 的帖子

可惜我年事已高, 我亦都好响往西百利亞那種荒凉了無人烟的感覺, 間中会上youtube發吓夢.

去網搵下貝爾加湖包你好想去

回復 kingkong_hk ##34 的帖子

去咗喇, 尤其是有一集講條友住係湖中一个島的日常生活, 正到無論.

artlo 發表於 2020-6-29 20:22
回復 kingkong_hk ##34 的帖子

去咗喇, 尤其是有一集講條友住係湖中一个島的日常生活, 正到無論.

去女油正,長住刀係中國香港啦

回復 kingkong_hk ##36 的帖子

夢想夏天同冬天各去一次.

artlo 發表於 2020-6-30 13:20
回復 kingkong_hk ##36 的帖子

夢想夏天同冬天各去一次.

每個城屎住1個月到死刀未住得晒全細介

回復 kingkong_hk ##38 的帖子

對我係天方夜譚, 何来巨款 ? 都係上 Youtube 自 hi 吓算啦.

(~^o^~) 發表於 2020-6-19 06:25
一帶一路!     (~^o^~)

一帶死路
死路一條
  ☠