[華南地區] 鳳凰古城寒夜聽叫床不绝,咸記叫鸡鄰房淫声畔濑屌

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

係吉首中出完翌早退房坐車去鳳凰鎮.一個小時車程竟又四個鐘,由鳳凰鎮入古城. IMG_20200618_022406.jpg 住古城吊腳楼,為一嘗冷凍寒夜,不加二十元開暖氣,而吊腳楼亦有一班大学生放寒假回鄉過春節順遊古城,一起晚饍及參加篝火晚会後回吊腳楼住宿,整晚凍得穿所有衣服,羽雍,都不知風從那處來,而大学生屌閪叫床声整晚不绝
說完古談下今
日昨,又去咸記,係电鑽鋪執件百五唔錯肯吹濑北嫂,去门口 IMG_20200618_021221.jpg 掛牌警告嫖客大厦,係好唔鍾意此處警告牌,上8楼炮房,一劏多房,房只床及浴冇厕,互除,囡用濕巾為我抹蓮抹能抹埋春袋,囡先濑蓮玩能, IMG_20200618_021503.jpg 鸠硬,都要笠膠吹,吹幾下,就用濕巾抹能抹閪卧床边叫我濑幾下閪就要屌,
我鸠硬埋位屌幾下先濑幾下閪就囡手掩閪唔俾濑再濕巾抹閪要屌, IMG_20200618_022153.jpg 再插入屌隻生仔閪,一路啜生仔奶頭,此時囡扮叫床,而鄰房左右炮房都傳來屌閪叫床声,屌唔知是否夾埋,等我地快的出,左右滛叫加囡挟腰嘶顶,哈,出米青,等射完,囡除套,埋浴洗閪,我洗能俾百五穿衣走人

Thanks for sharing !
Thanks for your sharing !!
回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

多謝師兄分享
回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

Thanks for sharing.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 17:18