[囡囡推介] 新做翻版徐子珊白滑巨乳39寸小妹妹走肥走腩,索爆美少女...

簽到
名稱: 高挑巨乳陀地學生妹
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B29913-深水埗-一樓一-高挑巨乳陀地學生妹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

高挑巨乳翻版徐孑珊陀地妹,一開門睇20零歲到驕小玲瓏走肥,魔鬼身材!樣貌索女,對波就谷曬出黎,最小有39寸彈彈下,好養眼,淫淫哋笑對我,禮貌謙虛,真係覺得好甜好溫柔好掂,感覺唔錯跟住入佢房間,主動請我坐低傾下計,感覺唔會冷場,吹下水順便摷下野,佢對波好大,皮膚白滑唔再講,對奶揸上去彈手,摸粒LIN,LIN頭凸凸,反應度極高...開波沖涼,係浴室幫我全身塗沐浴乳,細心幫我沖,有前後波推,連籮柚都推左,鮑魚洗雀仔,技術一流,美乳夾腸,水蕭一定會有,蕭功有高級,含得我慾火焚身,幾嘢深喉,爽到我差點hold唔住而爆左.....上床先黎按腰,使用雙手重疊母指黎按,一按就知大師級,有板有眼,力度,位置好準,d酸痛位按到正一正,逐步向上移向背部,按埋兩邊加拿大,兩三下手勢就將我好緊既肩背都搞到鬆返曬,有心、有力、準繩,之後就落油推腰背落力,雙手齊發力,用拳頭同我推到興一興,之後推Pat Pat,一樣係咁爽,推得我舒舒服服,推大小腿內側非常細緻,又撩下C眼,按下會陰穴位,做前列腺保健,驅走啲疲勞酸痛,RPP手勢輕巧,柔和,手指尖挑逗細佬,鳩頭痕癢,令到我碌野青筋暴露,扯旗一柱擎天咁,爽到我慾仙慾死,幾近爆漿。佢又好醒目,自動趴埋我身錫linlin,瀨奶頭,玉指掃下個身同大小腿,舒服得黎又頂癮,做莞式服務,舌尖鑽屎眼,毒鑽猛攻,力度,速度齊齊加強,鑽到我臨近崩潰,環保冰火吹奏,凍與熱交替,爽燃到正!69姿勢互錫,我食鮑魚佢繼續含撚,奶到佢典來典去,而我細佬堅硬十足,就帶套正場啦。上袋男上揸鳩直插深處,此時淫聲震天,狗仔式啪啪聲不停猛推,推到腳仔軟再黎女上,我揸波錫lin佢就上下UN,淫水勁多,出入順利,騎功一流,細佬比佢左右夾擊,前後夾磨,佢姣西個樣令我high high哋,一於環保口爆收佢皮!事後沖涼,走時當然不忘比tips..
頭香,多謝師兄分享。
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thx for sharing

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享, 果然文筆寫得好好。, 如果有現場相片更加好。