[賽後報告] 重點推薦屌到佢話好衰架咁舒服

名稱: 性感
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A35318-荃灣-一樓一-性感.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

因疫情嚴重,同條女分隔兩地,時間耐見唔到就散左,今日鳩痕痕,呢區都有唔少靚囡,兜兜轉轉都係搵咗性感,岩我口味,合晒眼緣,一開門樣貌標緻,姣味十足,風騷靚女,眼神好誘惑肌膚白晢,嫩滑無比,睇到你流曬口水,自有一股風情萬縷,入房後,佢笑容淫淫哋好殷勤招呼,主動粘埋我搖胸擺羅撒嬌作嗲,熱情又夠野性,大波軟熟得來又彈手,軟綿綿咁,性感請我食波餅,搞到佢即時有曬反應,服務細心,侍浴好正鬼正,大波身體漫遊,磨前磨後,夾埋腸仔,夾到差D爆血管,洗完轉換場地⋯ 床上盡顯佢有波有蘿嘅手美好身材,用佢對大波慢慢咁輕擦我胸腹位置同我熱身,紅唇錫暈全身,投入又到位,過程極之豪放,櫻桃小口為我埋頭苦幹,全身倍感舒服,使出十八般性技,莞式服務,又錫又吸,又奶又啜高級環保吹,吹奏熟練,極有火候,啜鳩頭瀨鳩根,細佬龜頭騷騷麻麻,成個饑渴慾女咁按住我姣樣盡露,叫停帶套袋後自動波騎住我,瘋狂上下un,西子窄窄,巨乳搖擺,我幫手大力頂幾十野,把銷魂聲係耳邊嗌兩吓,啪啪聲,一直叫唔好停,大力d,好舒服咁話轉狗仔,分開性感雙腿,翹臀好好推細佬對準洞穴直插入去,壓住性感不停進進出出,攪到佢西水不斷流出來呻吟聲好有催情作用、終於忍唔住性感既呻吟聲盡情爆射而出。
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享, 果然文筆寫得好好。, 如果有現場相片更加好。
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 09:19