[囡囡推介] 食左件新女白滑陀地Eva21歲童顏巨乳40F級,索爆迷人身材,走腩走肥 好砌到脚軟,莞式服務多元化,絕對是戰鬥格,唔食對唔住自己

簽到
名稱: Eva
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26304-深水埗-一樓一-Eva.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

開門見到Eva白滑巨乳青春逼人真人把聲仲好甜又溫柔,好笑容健談,眼神帶點淫,皮膚都算白身材Keep得好好,入房後我們先黎個溫暖擁抱,傾左一陣,有講有笑跟住就互相除衫褲一齊洗白白,沖涼非常細心,一d都唔馬虎,全身洗得乾乾淨淨,對波喺咁由上 到下摸擦,非常正!眼神仲不時挑逗你!跟住跪係度黎個水蕭,水中簫由淺入深係咁吹,吹得幾舒服,水中簫果陣不時會望住我!好有AV感覺!攪到我碌嘢硬哂,死忍爛忍都係未忍住爆左少少系佢把口裡,我好無辜咁望住佢都無黑面,仲笑笑口話無所謂嘅,佢話唔曬加錢返床上再搞多次,咁様服務真係抵贊!抹乾身返上床,佢就趴埋黎係咁啜我linlin,啜啜下袋就一啖含住我細佬,係咁用條利係我細佬度打轉,最正就係一邊吹一邊望住你個樣真係好淫,淨係吹都成10分鐘,環保嘅感覺真係唔同d佢首簫都唔 知響邊度深造,超純熟完全知道哂男人嘅須求搞到我9硬曬!我已經迫不及待上套男上好快插到條鮑到底濕濕滑滑真係好過癮,條女不停夾我條腸實一實,做既時候忍唔住用條俐奶左幾下佢既波越奶越爽轉成用個咀啜佢既Lin頭,直到發硬搞到女女嗯嗯嗯嗯……直叫,女女好興奮搏命錫我條頸錫我 Lin,過咗陣換狗仔式,插得仲深望住自己條撚隊曬入去又攞返出嚟,慾火開始急促膨漲.知道自己嘅精子軍團差唔多要衝出嚟lar,最後換多個Pose就俾女女搞掂咗我,女女幫我清潔完就訓係度同我傾下計談天說地!
多謝分享
多謝師兄分享, 果然文筆寫得好好。, 如果有現場相片更加好。
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

多謝分享
Thx for sharing~~~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 08:02