各位師兄唔好再做壞市

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我寫呢遍文,系為左各位師兄著想,唔好再做埋d on9 野去跌錢比d 一樓一女,一來種壞曬距地,二來做壞曬個市場,其它師兄受苦。首先,系針對大部分洗樓既師兄,竟然可以完全無要求,乜都唔問就入閘,系非常之 on 撚九。當然,你可以話呢d 人真系乜要求都無,求撚其見到個靚既就入閘,乜都唔洗條女做,黑面格手都無所謂,求撚其帶個袋吊死魚就算,怕呢樣個樣,我只可以講,如果系咁出黎玩把撚,不如返屋企打飛機算。但系原來部分師兄并唔系完全無要求,只系唔問,可能覺得唔好意思,所以可能用其它方法達到想要既要求,呢遍文就系針對呢班人。你乜撚都唔問就入閘,其實系條女既角度來講,即系你乜撚都唔洗距做,距中意比乜就比乜,求撚其比你帶個袋吊,食個快餐就算。你可以話幾舊水有個靚女食快餐,乜服務都無都無所謂,但系有無唸過點解幾舊水一定就系快餐?如果個個師兄都有要求,d 女會咁寸乜都唔比?如果無傻客,距地就要比服務,如果唔系就唔洗撈,返鄉下餓死。就系因為你地種壞曬d 女,乜都唔問,比距地覺得收你幾舊水,入到去又黑面又格手,你都要比錢,所以求撚其做。可能一,你覺得自己靚仔把口浪過油,勁撚過劉華,入到去條女自動波乜都肯。我話你知,你地 99% 都唔系,照下塊鏡唔該。可能二,你用溝女心態,覺得搵多幾次,次次做撚完賴死唔走系度吹水,以為自己系情聖,咁就仆撚曬街。如果你去唱k,夜總會,酒吧,當溝下女,我都覺得過得去,仆街你上間劏房吊女,做情聖?做完唔撚走,吹水大半個鐘,慘撚過做教授教書,乜堂都上撚完。第一,d 女出得黎做 100% 就系為錢,你系度講心吹水阻撚住人做生意。第二,唔好以為搵多幾次就有感情,d 女會比額外服務你,大多數都唔會,當你傻佬,你走左心入面話你 on99。各位師兄,唔好再做傻客,要乜就問清楚先入,比得錢就有權問,距吊九你,你吊九返距都得,唔好再種撚壞d 女唔該。
各有各要求
黑面又格手通常係港女坨地 有啲靚妹仔個樣都好得但服務態度真差。
回復 mstg ##1 的帖子

好又一餐,唔好又一餐,下次食好啲
問清楚包唔包環保吹才進,加錢就唔撚吊

師兄經驗唔夠,唔關事陀唔陀地,所有國籍都一撚樣,系做耐左,見得傻客多,就反客為主,知道d 傻撚乜撚都唔問,自己黑撚住塊面,開一半門都無,傻撚都照入
53545354 發表於 2020-6-20 07:05
回復 mstg ##1 的帖子

好又一餐,唔好又一餐,下次食好啲

d 女最中意你呢d 客,乜撚服務都唔洗比就有錢收

系,但系唔好出閘就投訴呢樣個樣,其實自己乜撚都唔問 on99
sutherland 發表於 2020-6-20 08:24
問清楚包唔包環保吹才進,加錢就唔撚吊

最正確的態度,比個 like 你

做客,唔系做狗,距開門,應該系距求你入閘,唔好搞到自己做狗,叫雞唔洗錢咁亂九咁沖入去,個個種撚到d 女反客為主,黑面大力冚門,你地醜唔撚醜?
如果話你有本事包起條女,養距唔洗做,我覺得咁樣當溝女都講得通,但系九成九都唔撚系,大撚把窮西連幾舊水都要講價,好似無錢開飯都要叫雞咁。再講,就算你包得起,條女都未必比你包,唔該照下塊鏡。如果你又唔系包距,咁搞咁多 on9 野做乜春?又以為自己溝到女,做完唔撚走,又上堂教書咁撚樣,得閑無事又發d 垃圾信息比女,把撚?吊你老母情聖上身,如果你又本事就唔撚洗叫雞啦,正常社會d 女溝返你轉頭啦,正仆街冚加產
可能人地係第一次呢
仲有就係俾貼士d女,佢地俾好服務係應該,咁先有回頭客,好服務咪去多幾次囉!俾乜Q貼士吖!鍾意俾貼士就去夜總會,咪鬼去一樓一。
khrevere 發表於 2020-7-9 07:08
可能人地係第一次呢

好少數係第一次,多數都叫雞叫撚左十九幾年,都仲係咁七,以為乜撚都唔問,服務好既就自然會比,唔好既就當跌錢唔再搵。你乜撚都唔問就入閘,條女乜都唔做,你起唔到機,出唔到野,條女會唔收足你全費?當你起到機出到野,條女死魚咁,你會再食?就當靚過明星,你想溝距,搵多兩三次,距一樣乜撚都唔同你做,你會再食?叫雞就同食飯一樣,個款靚又香,但其實唔好食,點會再食?唔好再 on99 啦。如果條女話好服務,咁你咪問距呢樣得唔得個樣得唔得,一問就 KO 距啦,原來乜撚都唔肯叫好服務,呢d 臭西你地係門口吊七距,再周圍唱,等距地一蚊都搵唔到就岩啦
nuts 發表於 2020-7-10 01:33
仲有就係俾貼士d女,佢地俾好服務係應該,咁先有回頭客,好服務咪去多幾次囉!俾乜Q貼士吖!鍾意俾貼士就去夜總會,咪鬼去一樓一。

距地根本唔需要回頭客,因為太撚多客,一日閒閒地開一千幾百次門,你唔種壞距,大撚把人種壞,無辦法,只可以怪自己輸比個市場。你有要求,距唔比,你走,距完全無撚所謂因為過幾分鐘就有第二個七頭乜都唔要就入,距地點會比服務?
Yeah be a smart consumer

其它場所可能好難問就算, 一樓一,擺到明你有主動權,可以問清楚先入,所以唔好有人唔做,去做狗,叫雞唔洗錢咁亂 9 咁衝入閘,做男人做到無撚曬尊嚴,雞都睇你唔起
师兄管得太多?

我都唔想理,你跌一百萬都好,關我撚事,但係問題你地搞到d 女原本可能乜都肯做,變左乜撚都唔肯,就關我事
mstg 發表於 2020-7-13 12:10
我都唔想理,你跌一百萬都好,關我撚事,但係問題你地搞到d 女原本可能乜都肯做,變左乜撚都唔肯,就關我事

哈哈師兄好勇武,不過咁嘅性格條女見到你咩都唔肯啦

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 03:55