各位師兄唔好再做壞市

哈哈 有趣

你咩意思呢,第一,我唔似你地咁乜都唔問走入去溝女,我一定問清楚先,咁同我性格有乜關係?第二,我都系好心提醒下班七頭,少d 跌錢,唔好成日一相情願想溝女,多d 研究下d 女系點樣經營生意,從距地角度唸,就知道自己幾 on9
太激动了
mstg 發表於 2020-7-14 09:53
你咩意思呢,第一,我唔似你地咁乜都唔問走入去溝女,我一定問清楚先,咁同我性格有乜關係?第二,我都系 ...

聽師兄發言都知肯定係人中之龍啦,仲使咩叫雞,仲要141添
百分百支持樓主所講, 但係可惜, 香港好多好似樓主所講嘅on9男人, 所以都好難杜絕, 不過, 喺度呼籲下, 都好嘅👍
manmaid 發表於 2020-7-18 01:02
聽師兄發言都知肯定係人中之龍啦,仲使咩叫雞,仲要141添

過獎,我只系西人一個,但起碼有自知之明,唔會以為自己謝霆鋒上身走去叫雞當溝女
wingki214 發表於 2020-7-18 15:57
百分百支持樓主所講, 但係可惜, 香港好多好似樓主所講嘅on9男人, 所以都好難杜絕, 不過, 喺度呼籲下, 都好嘅👍

明買明賣,就問清楚先入,咁撚簡單既野,唔知點解班七頭系都要搞到咁撚複雜,曬錢曬時間去間劏房溝女
如果你係條女唯一一個客,你就係上帝,乜都有得傾,如果你係幾千個客其中一個,你就係乞衣,仲 on99 當隻雞係女神咁拜,距只要引到你入去就完成任務,乜撚都唔洗做你出唔到野都要比全數,所以作為乞衣,你只可以問清楚先,做唔到要求就唔入
好五好自己清楚啦
推上去,ching所言甚是
呢個疫情可以睇清楚好多野,仲返工個d 女,武漢肺炎都唔驚,咁用個腦唸下,點會驚同d 客做d 親密d 激d 既動作?距地仲係乜撚都唔肯同你做,只有一個原因,就係比人種壞教壞,練精學懶左。少左女返工,距地仲多客,洗撚就你。你上得去玩,即係唔驚武漢肺炎,唔通會驚d 女污糟,點都要帶返個套?比著我,如果首先已經怕d 女污糟有病,就算帶住個套我都費事吊啦。

雖然現時疫情高峰期,但香港仲有好多有錢人,有錢無太多地方可以使,間接縱壞坊間技師/囡囡,服務依舊無改善,可以繼續收貴些,亦有大把客來幫襯。
相信未來情況只會更差,不如診這機會出來玩少啲。
mui 發表於 2020-7-30 15:55
雖然現時疫情高峰期,但香港仲有好多有錢人,有錢無太多地方可以使,間接縱壞坊間技師/囡囡,服務依舊無改善,可以繼續收貴些,亦有大把客來幫襯。
相信未來情況只會更差,不如診這機會出來玩少啲。

衣加咁既環境,邊有咁多有錢佬,就算有錢,都通常唔玩一樓一,洗一棟樓已經成身汗咁辛苦。衣加多數係窮西,幾舊水都要講價,雞蟲扮太平紳士去溝女,真悲哀
衣加又疫情又經濟差,應該有淡好食先系,仆街仲慘過以前,大把女揾夠唔洗做,又大撚把傻客一樣叫雞唔洗錢咁,幾十蚊食餐飯我相信你地都唔會太求撚其,叫雞五六舊水反而求撚其,由得條女耍九你,唔撚系下話
記得找個新女
遭遇不同?
百貨應百客
reospeedwagon 發表於 2020-8-1 13:20
記得找個新女

我呢d 老手,n 年前已經知啦,唔明點解仲咁多七頭上d 做左唔知幾多年既女,實中伏,d 女唔好話做左幾年,幾個禮拜已經可以比人種壞,或者如果距地識d 同行姐妹,未下海已經可能教壞
是供求關係

多數人無要求,百貨都變無貨啦,你可以乜撚都唔要,有個靚女同你傾計按摩就夠,我地呢d 有要求就仆街了。你入去溝女,有咩目的,心照啦,咪又系想溝到條女同你打車輪打真軍,機會非常細,或者唔收你錢或者包起距,更加無可能。想打車輪打真軍咪門口問咯,唔得又唔會打你一身

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 11:34