各位師兄唔好再做壞市

呢排洗樓仲系見到好多人上d 陳年垃圾,衣加無女,垃圾都要上真系慘,即系點呢? 鳩硬就點都要求撚其揾件垃圾帶住個袋出野? 仆街,比足錢,博撚埋條老命,都為左求撚其出野,有d 連出野都無齋按摩,吊,返屋企打飛機啦,唔撚洗錢
你話大劉做壞市

你見過大劉去洗樓?
我見衣加仲咁多傻佬亂九咁入閘,比個貼士你地,一,開門態度,如果條女開門四份一都無,山門山得快,或者黑面,或者帶撚住個口罩,已經唔洗考慮,距點開門已經睇得出大概距咩服務心態。二,如果距有個餐牌系廣告或者房入面,寫名乜餐系幾錢,但系無一樣野系同你親密,只系亂九咁吹又推油又乜式沖涼,全部揾笨
mstg 發表於 2020-8-5 18:53
多數人無要求,百貨都變無貨啦,你可以乜撚都唔要,有個靚女同你傾計按摩就夠,我地呢d 有要求就仆街了。 ...

呢個真!
客人比錢,有要求,係天經地義,距地做唔到要求,係距地態度問題,唔好調撚返轉比距地食住你,如果距地吊九你話你d 要求癡撚線,你就問返距點解門口唔寫明唔比問?如果你係後生靚仔,岩岩出黎玩唔撚識,玩沉船,我都覺得算,你老味,幾也歲人,有老婆仔女,仲走去溝隻雞,正仆街冚家產
各有各要求

一開始已經解釋左,我唔覺得系,乜都唔問唔代表其實完全無要求,我唔信任何男人真系求撚其,乜服務都唔要,帶住個袋做就 OK,只系距地覺得要就撚曬隻雞,乜都無都算,或者用距地溝女既方法達到要求。有d 七頭乜都唔問,但系出閘就投訴,就證明左我既講法系岩
他們做妓女很惨,好明顯她們生活有困難,或者被人要脅才這樣的態度。
大刻壓未音蒂 發表於 2020-8-25 15:49
他們做妓女很惨,好明顯她們生活有困難,或者被人要脅才這樣的態度。

慘? 日日現金出糧,揾錢可能多過你,就系你呢d 心態種壞曬
回復 mstg ##50 的帖子

做到70歲就很難做
大刻壓未音蒂 發表於 2020-8-26 17:45
回復 mstg ##50 的帖子

做到70歲就很難做

質素好少少既,四十幾歲就可以退休
呢啲野 無辦法 總有人去做
大刻壓未音蒂 發表於 2020-8-25 15:49

現今世代,己沒有逼良為娼了,慘??大把月入十萬八萬,有樓收租
sutherland 發表於 2020-8-29 08:03
現今世代,己沒有逼良為娼了,慘??大把月入十萬八萬,有樓收租

其實做得雞既,如果無客,可能飯都無撚得開,如果個個有要求,距地有咩唔做得,唔做就餓撚死,會好似衣加咁吋得起? 大把女根本下海前就唸住乜撚都做,
加唔加錢問題,點知你班七頭乜撚都唔要,怕呢樣個樣,但系武漢肺炎反而唔撚驚,完全唔撚合常理。
睇價錢同樣好難講全都甘有樣的你唔入都有人入
好又一餐,唔好又一餐,各有各要求
randymak 發表於 2020-9-13 11:54
好又一餐,唔好又一餐,各有各要求

幾十蚊食餐飯,如果唔好食,你都唔會返轉頭,應該都會後悔試左,食飯就好難講,好唔好真係未必知,幾舊水叫雞,有曬機會比你問,你唔問,係你問題。中左伏,你會返食?你唔會後悔?唔好自己呃自己啦,根本有要求,但係自己怕呢樣個樣,又要就曬隻雞,當距地女神咁拜。你乜都唔問,如果距都乜都比你,真係等於中六合彩,如果話想溝距先進一步,仲難過中六合彩
回復 mstg ##1 的帖子

講感情你就輸了

傷港男系咁架啦,唔溝女唔叫雞會死,因為根本無其它野好做。乜撚都唔問入閘,任九條女舞,條女叫你訓低就訓低,坐就坐,跪就跪,你老味,衣加調轉條女比錢你?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 14:53