各位師兄唔好再做壞市

傷港男系咁架啦,唔溝女唔叫雞會死,因為根本無其它野好做。乜撚都唔問入閘,任九條女舞,條女叫你訓低就訓低,坐就坐,跪就跪,你老味,衣加調轉條女比錢你?
如果叫雞唔洗錢,我都九衝入去,如果要比錢,點解有人唔做,要做狗。其實根本個個都要服務,你睇下邊d 女最多客,全部都系肯比服務個d。第一種,就系你乜都唔問,距都比服務,呢種基本上唔存在。第二種,就系門口寫曬好多服務,質素好些既,基本上忙到想睇都無機會。又靚又後生個些,新做個時系大把客,但系做耐左,變無乜客,點解? 因為距地乜撚都唔同你做,on99 衝入去個些客唔返轉頭,無人約,變左個個客都系 on99 既生客,求撚其見到靚身材好就九衝入去,日日都有呢d 無限中伏既七頭,所以距地就算乜撚都唔比都唔憂做

仲有兩種七頭要吊九你地:第一,dup 骨出火,如果你要 dup 骨,唔該你去搵d 專業d dup,d 一樓一女基本上全部都唔係專業,亂九咁 dup,整傷左都有可能。如果你只係打個飛機,唔該你返屋企自己打啦,唔撚洗錢。第二,周圍唱邊度有雞叫,搞撚到全世界都知,大陸撚又知,鬼佬又知,架佬又知,阿叉又知,日日幾千人九衝上去,無時無刻都幾十條撚樣一齊洗樓,好似日日唔洗返工咁,同你爭食咋仆街,分享左以為自己係英雄? 自己都無啖好食咋冚家產
有d 女,系同一個單位做左唔知幾年,竟然都日日大把撚樣好似未見過咁九衝入去,好似第一次叫雞咁。問心,你乜都唔問衝入去,有幾多次會滿意?唔洗我講啦,十次都未必有一次滿意。你想用溝女方法得到既野,其實系d 女心入面,只系一種服務,系可以系門口要求到或者用錢解決,如果得既,你系門口問都會比你,當然,如果比人種撚壞曬就另一回事,一問就乜都唔得,但都唔等於你去溝距就會成功,百份之十既機會都無 。
個撚個比 5,6 舊水,買個機會拜女神,距地咪當你狗一隻咯,明明原本比錢可以做上帝,個撚個調撚返轉,排隊九衝上去好似d 女派錢咁,on 撚鳩
kinkikeith 發表於 2020-10-2 16:23
你都on能9,人地錢多,鍾意點使就點使, 關你能事咩?

廢柴,你無睇曬我d 分析,錢多會幾舊水都講價?中意點洗就點洗,咁點解成撚日出閘先話中伏?如果洗得開心,會比我成日系外面聽到你班撚樣同d 女嘈?會上論壇寫中伏報告? 咁你d 撚樣搞到咁,系咪關我事啊七頭
關唔關我事都系其次,我目的系分析,分析你地班撚樣扮好人扮白馬王子,其實系隻雞心入面,只系一個錢好撚容易賺既七頭,同你笑下傾下就以為自己溝到女既七頭,只系幾千個客其中一個可有可無既七頭
   忠言逆耳,

出嚟消費,無非只係想買個開心

見一眾ching玩到成日發文話又跌錢 又中伏 又盛

家下樓主出聲,呼籲大家一齊改善吓個市 冇錯嘅   

以後大家都有好服務咪幾好  理性討論啦

zimen 發表於 2020-10-3 12:52
忠言逆耳,

出嚟消費,無非只係想買個開心

正常社會溝女,做下狗我覺得都可以理解,雖然我都唔認同,但系如果墮落到去溝隻雞,就真系癡撚線。門口問,你要求越多,距都答應既,基本上唔會中伏,由開門態度到問野,已經可以睇得出距咩服務心態。當然有例外,距可能答應但系做個時都系 hea 做或者根本呃九你入去,但呢d  情況比較少。問已經系保障自己既最低要求,減去大部份中伏既機會,你問都唔問就死撚更
講得岩
如果乜都唔問,距都比好服務你,只有兩個原因,一就系距新做,無乜客,想留你,你除曬衫先話想點樣都可能得,但系你睇下每日一棟樓有幾多客,就知無乜可能,少人幾都起碼幾百個,多既幾千人都有,女就得十鳩幾個已經算多,搞到d 撚樣叫雞唔洗錢咁,搶住食 。二就系距中意靚仔,之前講左,你又唔撚系,去得叫雞一百個有九十幾個都樣衰兼唔識著衫。乜都唔問走入去,最普遍既服務就系叫你訓低,求撚其錫下你個身,用手整硬你,帶套入,西窄還好少少,闊既話,查埋ky,野都出唔到,邊撚個男人想咁玩?

就算靚撚過明星又點,九衝入去乜撚都唔同你做,有咩意思?跌左錢,試一次就算,再傻d 既,想去溝條女,多多錢都唔夠跌,到最後一樣乜撚都無。如果距係明星,咁就唔同講法,就算乜撚服務都無既話,比錢都可能值。雞一隻,周街都係,所以應該係你係門口話點做,唔係比距當你係狗。我黎講既話,最好要做到同老婆差唔多既感覺,當然比較難,就算做唔到都希望好似女朋友咁做,我相信其實大部份男人都一撚樣,但 on99 以為要熟左溝到條女先得。根本無男人想求撚其食個快餐,求撚其出野,d 女原本都無一定唸住收幾舊水就只係比快餐服務,係你班仆街 on99 無要求。d 女知道你班撚樣咁七,哇發達,收五六舊水原來乜都唔洗做,有大把傻仔入去想傾計溝距,當自己係女神,就你班撚樣仆街既時候,唔好再七落去啦
我唸極都唔明,點解次次洗樓都大把人九衝入去食垃圾?九硬忍唔住所以求撚其搵件都要去?個d 又醜又無服務既垃圾,比我免費我都唔要,就算錢唔洗比,我都慳返d 精好過。食垃圾,點解唔係屋企打飛機算?打飛機起碼都睇住件正野,有無師兄答到我呢個問題?
師兄 睇黎你經歷都好慘下
不如去指壓埸玩啦
出到房唔滿意又可以投訴

我自己上一仔 企街 全部都好好招呼喎
十月二號果日抱個企企上左五層樓梯 .佢問我做咩對佢咁好我就話你著高踭鞋行企係樓下咁耐之後佢就話姐姐喜歡你了,上到去玩左成8個字最後我地拖住手落返樓 落到樓佢同D姊妹講小哥哥很厲害    講緊係$200中途我有問佢玩咁耐怕唔怕佢話OK無問題
佢又話錢係搵唔曬既先好笑 我話咁又係平時10分鐘唔洗一件環吹又加$50
個人有禮貌斯斯文文 執返正少少噴返少少香水 入房唔好咁狼死慢慢黎
我自己就靚靚仔仔高180毒撚黎既
唔好問我點解要叫雞 之前兩條女都頂我唔順次次都做成半個鐘
最後我想講有D人上一樓一比錢吹水都係咁啦買半打啤酒上去吹二個鐘咁就一千蚊啦一個星期一次維持左幾年[有個囡囡同我講]

補充內容 (2020-10-11 20:27):
連飛機都唔洗打啊
louisnng 發表於 2020-10-11 20:26
師兄 睇黎你經歷都好慘下
不如去指壓埸玩啦
出到房唔滿意又可以投訴

我點解慘,都話左我一定問好先入,起碼要求距做兩三樣野,點會跌錢?指壓無玩幾年啦,d 貨就越來越唔掂,一味加價,新貨永遠無好野,減價我都唔撚去,比較抵食個d 就個個癡撚左線咁打幾十個電話搶住 book,無幾分鐘就 full,on 99 先咁玩
呢個真 留精不要留情
asd133113 發表於 2020-10-18 18:10
呢個真 留精不要留情

去一樓一,10 個撚樣有 8 個都系溝女心態,做完大半個鐘都唔出黎,系度溝女,呢d 仆街死全家

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 15:19