[囡囡推介] 全城最高最後生MsM女皇23歲白滑39D真波前後波推水姣婆淫底波濤洶湧毒龍六九顏射吊完再口爆再事后啸,角色挑逗,值得试用。

簽到
名稱: 米8高msm女皇
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B30473-深水埗-一樓一-米8高msm女皇.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

記得之前系4台有師兄講開,全城最高挑米8最後生走肥女皇23歲可以玩SM,一於去搵佢試試一開,嘩!今次真係唔吊佢都唔得! 佢真係模特身型, 明星氣質,著住泳裝三點式, 中跟鞋, 眼神嬌艷仲帶點淫蕩, 46吋美腿真係引死人,同師兄講得一樣絶無貨不對板,小弟見迫不及待馬上入閘,入閘後好熱情攬住我,攬左一陣,然徐幫我除3,我最鐘意女皇浴室較大,BM全身,洗腸同C眼再用熱水暖水蕭,正!爽到震!出到去女皇命令我跪係地上, 我好委屈咁跪低,佢仲笑我係佢啲玩具,佢條狗奴隸, 跟住女皇同我戴上狗圈後便係度抽煙, 不時將煙霧噴到我塊面度. 抽完一支後命令我幫佢點火機比佢抽第二支. 突然佢將火機拋到遠處, 要我係十聲倒數前爬過去將它拾回來. 我拚命地快爬, 在七聲倒數前已完成任務. 女王微笑一下, 接著又將火機拋到遠處, 呢次佢要我不可用手拾, 要用口咬住把火機帶番來! 係我努力之下, 僅僅在第十聲倒數時將使命完成,女皇露出滿意的樣子, 話要獎勵我! 佢用手撬開我把口, 佢一絲絲嘅涶液從櫻桃小咀流入我口中. 我全部吞進落吐, 仲話:"好好味呢, 多謝"讚我很服從, 想比我更多賞賜! 講完後便站在我頭上, pat pat 摟下摟下地坐在我面上不停地磨! 我乘機隔住絲襪吻她pat 女皇後佢企身, 除了絲襪, 但原來裡面還著了另一對, 然後再次坐在我面上. 接著轉身, pussy對住我把口, 要我隔住絲襪吻舔pussy. 佢終於第一次發出微微的呻呤聲, 仲將涶液塗在pussy 位置絲襪上, 佢企身亦命令我坐起, 用回pat pat 對住我. 佢脫去最後的絲襪!!! 今次不是坐上我面了, 而是用佢pat pat 的雨團肉打我兩側面, 令我左搖右擺.結尾當然是handjob囡囡很快很大力, 我不到一分鐘便要射了......佢仲笑我:"你真係早洩啊,性感嬌艷既全城最高最後生米8女皇女皇真系一試難忘,真系實致名歸,正,掂可以滿足嗮所有女皇SM玩法
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

好正

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝你嘅藝術插圖分享,睇相片係幾正嘅!

多謝師兄分享

多謝師兄分享!

多謝師兄分享

好货色

真人好靚女,極品索女身材正

多謝師兄分享

mymymy60 發表於 2020-6-24 08:35
真人好靚女,極品索女身材正

手骨精湛

回復 jackyBB仔 ##14 的帖子

環保口爆

為什麼内容與下面是相同?是否同一個人收了錢而寫?
只是頂頭幾個粗字不同。就連插圖都是一樣,若收了錢而交行貨,真係無職業道德。請問總編輯是否應同此等行為?