[賽後報告] Co Co韩国模特仲猛烈地狂un幾分鐘,合埋眼不斷享受打樁嘅樂趣,憂怨嘅叫床聲,享受一流,拉屎自動波趴牆趷起美蘿對住我,老漢推車,大大力推到啪啪聲

名稱: Co Co韩国模特
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/B30917-荃灣-一樓一-Co Co韩国模特.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Co Co韩国模特喺荃灣區出名難約,打咗幾次電話搵佢,要等到佢忙完先預約到,幸好仲有段時間未比人卜咗,可以安心約戰夢中女神,一開門;Co Co韩国模特丁字腳挺晒胸收晒腰,笑容滿面,妖味姣味出晒呢,一對又白又滑又大波,睇波型最少有36D,絕對係我柸茶,主動侍浴,白滑波波漏出黎,伸手去搓兩搓,幫我波推夾推,再做埋水中簫,總算逃出生天,乾身上床,趴係度比Co Co韩国模特按一陣,手骨唔錯,力度足落手準,穴位到位,按完成身鬆晒,黎到細佬位就梗係成支含住黎吹啦,快慢節奏掌握得好好,爽到我喺爆與未爆之間來來回回,激到好似坐緊過山車咁,之後帶套埋牙,先來個男上主攻,插洞止痕,插到一百幾十野,我大汗淋漓,都係受唔住佢細妹既緊窄收陰,轉下個姿勢,揸住我條硬鳩塞入佢美穴,我雙手梗係揸住佢對36D大波波啦,Co Co韩国模特仲猛烈地狂un幾分鐘,合埋眼不斷享受打樁嘅樂趣,憂怨嘅叫床聲,享受一流,拉屎自動波趴牆趷起美蘿對住我,老漢推車,大大力推到啪啪聲,爽到佢淫聲愈叫愈大,淫水愈流愈多,真係正到痹,瘋狂抽插百幾二百吓,一個不留神就精關一鬆,億萬子孫狂射,爽到腳仔軟。沖埋個事後靚涼,攬住Co Co韩国模特食埋支煙,見出面有師兄等緊,費事阻囡囡做生意,即刻比錢加貼士閃人。今次同Co Co韩国模特玩到好開心,真心推介比大家,我個人亦會再搵囡囡添食。
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

果然有 姐 姐 姐 嘅感覺