[賽後報告] 一招老漢推車,從後捉實對奶狂屌,啪啪聲混合西水聲,推到好高漲,新加坡獨創鮑魚松骨亦反應強烈,係咁反屌我,真係正到冇朋友,好快就中獎派彩

名稱: 新加坡独創鮑魚松骨
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A91319-荃灣-樓上骨-新加坡独創鮑魚松骨.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

係巴打都知荃灣區多囡囡,洗樓都有排洗,而且囡囡如果反咗牌的話,真係唔知等唔等好,唯有臨場執生啦,今次就比我撞到新加坡獨創鮑魚松骨送客,新加坡獨創鮑魚松骨樣子夠嬌俏,目測年紀都算細,身形比例啱晒我,仲入閘就比後便位巴打搶埋,幾大要入閘試餐飽先。開門見到新加坡獨創鮑魚松骨相頭好掂,加上睇到佢胸前36D嘅白滑真波,全身走肥,有前有後,笑起黎感覺仲好親切添,好有女朋友感覺呀。 入到房新加坡獨創鮑魚松骨對住我笑口淫淫,主動攬實我搜身,偷桃撈月,搞我細佬變大佬,剝佢光豬拖佢去沖涼。入去沖涼,細心侍浴,波推少不了,好戲來了,冰火水簫,冷溫水交替含鳩,未算勁,李斯得林,冰藍簫,嗰種簿荷刺激真係爽到暈,佢條摩打脷不停掃我龜頭,又奶我支掍,睇佢個樣想食咗我咁,真係淫蕩!床上好好享受按摩,力度適中,一收一按力度恰到好處,從頭到腳照顧十足,好暢快淋漓,爽到我如癡如醉,環保吹奏夠晒用心,吓吓深喉,吸啜到雪雪聲,我細佬仲梗過支鐵棒,成條鳩都係囡囡D口水,爽到打冷震,忍唔住先來正面大力衝擊百幾野,爽到淫聲連天,玩咗陣先自動波女上,佢好投入,騎住我嚟自摸,唔知以為自己拍緊四仔,隻蟹有股吸力,一吓吓夾我條鳩,我唔可以就咁比佢坐爆,最尾一招老漢推車,從後捉實對奶狂屌,啪啪聲混合西水聲,推到好高漲,新加坡獨創鮑魚松骨亦反應強烈,係咁反屌我,真係正到冇朋友,好快就中獎派彩,事後攬住我又傾左陣,再幫我沖涼,著衫比家用,臨走前仲有goodbye kiss。新加坡獨創鮑魚松骨咁靚女之餘,服務功夫又有保證,唔怪得咁多師兄讚啦!
多謝師兄分享
性感迷人。
多謝你嘅AV插圖分享,熟口熟面唔知邊套AV片出現過呢 ?
Thx for sharing~~~~~
多謝分享
多謝分享
多谢分享,好像换地方了。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 10:09