[指壓囡囡] 【太子】5P大四喜·K+依依+龍女+珠珠

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

代為轉發,謝謝收看

話說自從六個月前玩過三飛之後,一直有意思想挑戰四飛,奈何疫情令到呢個念頭一直推遲,另一難度係要集齊四位囡囡可以講同食大四喜一樣要天時地利人和,皇天不負有心人,今晚我終於成功人生任務解鎖。噚日見到龍女,K同依依都有上牌,而我知珠珠今日都會返工,所以今朝晨咁早就v7糖妹安排,我提出兩個要求,希望佢地能夠安排,第一囡囡分兩組入,分開十分鐘前後腳,原意我驚太多人一次過沖涼唔夠位怕佢地凍親,但變相結果我間接玩足55分鐘,正!第二個要求就梗係要圓床9號房啦,群P咁大場面點少得佢。

01/.報告: K+龍女+依依+珠珠 四飛

02/.樣貌:  K 7/10 35+ 鄰家索人妻
龍女 8/10 30+ 大眼淫婦陽光膚色
珠珠 7/10 30+ 大眼後生健康膚色
依依 7/10 30+ 大眼少婦淫底痴女

03/.身材: K 高挑身形無腩有少少肌肉勁Fit
龍女 同樣高,170長腿model
珠珠 有少少肉但唔係肥五呎三
依依 少腩但好攬都係五呎三

04/.波路:  K 真B彈手淺啡提
龍女 C波 似中超但可接受
珠珠 真B波彈手淺啡提
依依 C波少少中超但可接受。

05/.腿形:  K 腿型修長
龍女: 長腿萬歲
珠珠 矮短
依依 矮短

06/.周感: K偏乾
龍女正常,多水
珠珠正常,有水
依依 少少闊,多水

07/.過程: 龍女依依先入閘,一排無見龍女身形fit咗,即刻主動除佢衫褲,比佢鬧我壞蛋,我認,哈哈!轉頭拖依依入浴室車,跟著龍女加入一齊車,兩個輪流前後三文治BM,依依古惑到托住我支棍磨龍女隻鮑,幾乎環咗,龍女即刻反攻到佢托住磨依依,大家都好快已經high爆。呢個時候K同珠珠都已經除晒衫入嚟,即時氣氛再推高,先嚟一排四個續個車,之後五個人申條脷一齊車,真係未試過。之後K指揮珠珠依依上面啜Lin,佢同龍女下面雙吹,睇見呢個場面真係人生勝利組,我都爽到忍唔住呻吟,接住兩組對換,再一次沖擊感觀神經,超正。春宵一刻,大家拿拿聲乾身出去圓床大戰,我先上床望住四條女八個波一字排開,呢個場面喺大亂鬥AV開場見得多,現場都係第一次。佢地笑住用淫盪既眼光望住我,好似痴女上身咁,跟著四個慢慢爬上我身,上面依依珠珠兩個又大車又派波仲要兩女互啜波,加埋我一齊啜,淫聲震天。下面K同龍女都好忙錫大肶再攻蛋蛋加吹簫。K忽然話試吓四個吹一支簫,跟著依依珠珠掉頭加入,龍女同K兩個啜蛋,依依珠珠雙吹,原來真係得,佢地仲一人一啖輪流吹,如果畀錢可以拍低呢場戲我一定比。到龍女同K喺上面,佢兩個經過多次雙飛已經好有默契,龍女一埋位就坐上嚟派鮑,K啜完我Lin就攬住啜龍女個波,兩個細既就落力喺咁雙吹,人生有此經驗夫復何求。依依先上套騎,珠珠加入上面戰場,過咗三四分鐘轉龍女騎,K示意我狗仔龍女,好!照辦!一路推龍女,K騎上龍女上面比我啜波,我跟住叫兩個細既一齊啜亞K對波,佢大叫唔好,我地點會放過佢吖,呢個時候亞K加埋龍女既叫聲,我相信成間太子都聽到。好喇,下一位到珠珠繼續推車,亞K幫手除套再送幾吓簫,再上套揸住我支嘢直插入珠珠,呢次到珠珠比人魚肉,佢趴喺度K同龍女伸個頭埋去啜佢個波,佢大叫兼成身震晒,我梗係踩油去盡拍拍聲,依依就同我大車加油,到珠珠頂唔順叫投降我地先放過佢。嗱嗱嗱…食大四喜叫胡喇,教官K出手騎我,其他三個幫拖啜Lin大車加油,最後快馬加鞭之下,食胡!

08/.服務: 10分 呢場四飛可以算係大家既代表作,佢地四個合作無間,經驗同技巧都無可挑剔,我好多謝佢四個比咗個美好回憶比我。

09/.投入: 10分  四個囡囡除咗龍女珠珠未夾過其他都成日夾,所以好投入好刺激,互嘴互啜Lin唔熟真係唔會做,我相信佢地都玩得好開心。

10./整體: 9分 四飛要喺限時做晒四條女絕對唔係容易既事,真係對身理心理好大挑戰,相信5P已經係我既極限,有機會會再挑戰。

11./彩蛋: 一出房,房鐘Candy急不及待問我點,我當時真係手震腳震,堅有少少虛脫,都答唔到佢。
有心有力,好識嘆 !
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 太子candy ##1 的帖子

師兄係邊咖,

師兄勁呀~

wow! 淫間馬拉松……

我都只係試過4P only都想試吓5P

換套都玩到驚呀

幾好玩咁喎

師兄好強勁

師兄好野

多謝分享5p報告

利害利害

師兄勁呀~

thanks for your sharing!

精彩。。。

Well done Ching

精彩報告

5P??? 我應付唔到

5P太忙碌,利害利害