[華南地區] 大半年禁足前深圳上房

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

依幾日睡得唔好,眉心赤赤痛,以前唔使諗北上按下,自從黑暴搞火車就無上深圳,大半年喇,我相信最快任意開放都大 半年後,有人講400,深圳最早1.2.4.四斤就過夜.今時蓮花小天使一Q 價.而去潤忠四斤就差不多最平小费價.约回憶上次深圳一早北上.
問下酒吧 北嫂冇午K .出來玩梗要新鮮.布吉酒吧笠膠北嫂最多返食一次就算.無叫佢去7天.落危險深足林   IMG_20200628_083431.jpg 按下腳收返的V 7.睇下搵件休息唱下K .去下大梅沙浪漫下.依的笠膠屌.但濑閪的閪汁好能多兼清纯.無K Y 味.
收完V 7就潮州佬食晏.啤酒一送一.飲剩一支揸住落X 忠 IMG_20200628_065706.jpg 今次唔笨七.飲住支啤坐梳化溝通一下.事頭婆話後面间左間房.可以就地開Q .以前发記重臨?
自己將V 7二维俾的囡.潤X 的囡大都未屌過.耳語幾件有的開五六百.最後成四百.就咁出亍.洗完腳出亍或炮房屌事頭婆都係收一百.梗洗脚去下酒氣兼訂埋维雅娜 時租.定房.预付4個鐘.walk-in就三個鐘.
洗完腳啪埋偉哥.前後腳去维雅麗 IMG_20200628_065059.jpg 上房,
维雅麗的房唔錯,但有渠臭,各自稍宽外衣,上床,玩下十八摸上床搅一陣十八摸一輪 IMG_20200628_070306.jpg ,為囡解罩除底,啜蓮,生插幾下隻閪, IMG_20200628_065133.jpg 再濑原味閪一陣 IMG_20200628_065256.jpg ,囡打震要尿,入浴室疴尿,要囡坐厕板睇疴尿射尿浴室,
我就跪在浴室地上為囡舐黄金液餘香, IMG_20200628_070339.jpg
濑下閪,囡嬌聲嗲氣受不了,用手牵我興奮到扯旗的鸠,共同入浴間洗沖,36d大波夾腸仔,快速地上下套弄,跪低吹奏一曲水中簫, IMG_20200628_074311.jpg 爽到無朋友,想吹爆,我話浴後上床玩69先爆, IMG_20200628_065201.jpg 囡嬌嗔一輪,加錢,上床,囡床上表現風騷入骨,生插一輪後囡開始用個性感紅唇由上漫遊至下,經過囡囡一番埋頭激情吹奏,將塊閪塞我口,俾我舌耕一輪,69太刺激了,濑住塊閪要出的米青噴射口爆中,
出完囡善後清潔再相擁共眠,互作假情假義,十八撫摸後再玩一輪六九,女上男上抽插一輪,伏身男上揽住交颈嘶磨. IMG_20200628_065359.jpg 鸠顶閪芯,龜頭刮子宫颈,最後伴隨佢嘅叫春咁尖聲高叫,一炮連珠而射,實在好能刺激,最後相擁而睡, IMG_20200628_065425.jpg 直至酒店催房加至六斤小費再一起晚飯才分手
謝謝師兄分享
回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

周七七既下場?🤣🤣

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 22:12