[賽後報告] 床戲表現得狂野奔放,吞曬碌野入去六九吹奏,環保激情吹,高級組,深喉吹到香腸極速膨脹,不停望住你嘅表情勁淫慾

簽到
名稱: 中英混血極品淫娃
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B21081-深水埗-一樓一-中英混血極品淫娃.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

食囡唔一定又靚又有身材又有服務嘅,如果幾百蚊就想食到HG,真係ON撚9啦,過到人過到自己,聽FAN講深水埗中英混血極品淫娃 ,樣靚有真波,仲服務唔錯,係真唔係呀?一於上去試下,女神中英混血極品淫娃 熱情主動,唔駛破冰好好傾,氣氛好輕鬆,十足似公仔箱女明星,引人嘅眼神,直情殺死人,沖涼功夫真係好細心,對手好柔咁幫我洗,波推+夾腸,一啖含撚實水中簫,唇舌異常靈活,舒服無比到床上攬實佢邊打車輪邊撩西,hold住對大波,對奶緊貼我隻大脾來掃,床戲表現得狂野奔放,吞曬碌野入去六九吹奏,環保激情吹,高級組,深喉吹到香腸極速膨脹,不停望住你嘅表情勁淫慾,連和尚都頂唔順,心諗唔可以俾作佢知我咁鬼快出。小弟唔再忍,即帶套開波,由我進攻,玉洞狹窄,西水不斷流出,感覺良好,攻到佢大叫救命,轉招囡囡一野坐上來,不停咁騎我,搖擺得狠勁又夠快,極品鮑魚隧道短窄又多水,夾住支棍好撚舒服,最後轉揸住大乳牛後推猛抽,個蘿夠肉又圓,真係大滿足,換咗幾個花式,玩得好投入,佢反應十足而主動,完全陷入失控狀態,唔夠二百吓,我就走火噴精收皮。唔屌唔知身體好,未食過床上達人中英混血極品淫娃 ,未算真正享受過性愛。
多謝師兄分享
多謝分享
果然有 姐 姐 姐 嘅感覺
引人嘅眼神
多謝師兄分享
服務態度一流😊
要試吓🥳
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
好靚女