[至姣至淫] 明星氣質福樂Cindy,估唔到咁大食,加上服務態度超好,非常滿足

簽到
名稱: Cindy⭐專業推拿
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A24958-佐敦-樓上骨-Cindy⭐專業推拿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

福樂 Cindy樣貌清秀,冇咩脂粉味,
高挑長腿,走肥,皮膚白淨,
好有明星氣質,對眼識放電一樣,真係幾養顏。
表現幾主動同勁有Feel,
大家有互動,主動寬衣解帶,
自己過完水上骨床揼骨。

Cindy落足心機幫我先按摩,
開背有板有眼,正宗手骨,
以前跟過中醫學習過人體穴位按摩,
加上佢多年按摩經驗,力水足之餘穴位又到,
邊按邊吹水,好健談,有氣氛,
慢慢按摩埋全身要緊位,

按鬆再推油,逐個位逐個位細心推按,
有如少林的大力金剛指,一收一按,
真係好舒服,絕對唔係假骨,
通穴位又推淋巴,技巧超好,
絕唔馬虎服務做到足,用力推鬆全身,

之後Cindy攬住我邊錫邊摸,
一路錫落到下半身,做足前戲,
要我下半身幸福交比佢,吹奏好落力,
細佬係佢口中出出人入,正到呢!

帶套入正場,換左幾體位無炸型,
拮到佢水如泉湧呱呱大叫,表情肉緊銷魂,
叫聲響亮,仲一齊到高潮,終於爆了!
估唔到呢個Cindy 咁大食,非常滿足,
服務態度超好,值得推介比各位。
好正,謝謝師兄分享~~
回復 skky ##1 的帖子

pretty good i like to try her service too

白滑線條靚

笑容甜美可愛
Thanks for sharing!

好吸引...令人想入非非

身材激凸,好正!

咁正一定要支持啦
讚 苗條身材,溫柔體貼,火辣熱情

睇到熱血沸騰. 樣靚身材正

又真係幾Sexy架,真係好吸引!

睇完幻想吓都覺得正

OK不錯 thank you for share

果然好有食用價值

多謝師兄報告,果然寫得好好。

恭喜師兄食到件正野 !!!

讚讚...GOOD..多謝分享..

囡囡靚女 服務掂

nice report, tks for the sharing !!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 11:39