[至佳女主角] 大乳牛Eva~按摩推油超群~ 騎功極為厲害~真係估佢唔到~

簽到
名稱: ⭐豪乳️️Eva⭐️
地區: 旺角
網址: //141-hk.com/zh/A33096-紅磡-樓上骨-⭐豪乳️️Eva⭐️.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Booking大乳牛Eva~好唔容易等到相約嘅時間~懷著無比興奮嘅心情如時去到~
開門一見38G豐盈挺拔嘅大粉真波~簡直係性感十足~真係見到都令人想入非非~
入房佢好好笑容熱情招呼~好有禮貌態度和藹可親~真係好好傾~
服務態度非常好~風騷入骨~溫柔體貼~
望住佢嫵媚嘅銷魂樣~忍唔住攬埋佢搓揉對軟滑巨乳~
佢有挑逗我碌野~好 L興奮~邊揸邊幫我除衫掛衫~
洗白白招呼細心殷勤~波推夾腸技巧超好~真係舒服得黎又夠刺激~
上床按摩推油~Eva開背有板有眼~
一落就知大場技師手勢~由頸一路向下慢慢推按~
穴位又準,從頭到腳照顧十足,慢慢推按勻全身要緊位~
爽到我疲勞全消細佬都扯旗~絕對係一流按摩技師~
推按完爽到我全身輕鬆~再黎巨乳夾腸仔~細佬都扯旗宣戰~
前奏好夠投入~主動熱情服侍我~
摩打脷漫遊暈全身~奶袋袋啜蛋蛋~feel好鬼正~
佢千依百順~善解人意~含~吹~瀨~啜~
爽快吞曬成碌嘢~深喉打轉~刺激地吹到雪雪聲~
好似同男朋友玩緊一樣~真係令我欲仙欲死~
吹到碌鳩係佢喉嚨不斷膨脹~細佬示意我發動攻勢~
我見佢一臉極之渴望嘅表情~決定立即披甲上陣~
個窿仔窄窄超好好拮~囡囡又夠投入肉緊~
換女上體合~騎功極為厲害~真係估佢唔到~
少D定力都會走火~經過一番激情攻守~
最後一程推車啪啪聲~屌到連連合體高潮中~
好快爽到人仰馬翻爆~出咗野之後仲喘曬氣~
好正,謝謝師兄分享~~
回復 sypp ##1 的帖子

pretty good i like to try her service too

白滑線條靚

笑容甜美可愛
感谢分享。
大奶按摩,正

好吸引...令人想入非非

身材激凸,好正!

咁正一定要支持啦

讚 苗條身材,溫柔體貼,火辣熱情

睇到熱血沸騰. 樣靚身材正

又真係幾Sexy架,真係好吸引!

睇完幻想吓都覺得正

OK不錯 thank you for share

果然好有食用價值

多謝師兄報告,果然寫得好好。

恭喜師兄食到件正野 !!!

讚讚...GOOD..多謝分享..

囡囡靚女 服務掂

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 04:46