24小時開工床上就好激情狂野,好鐘意服侍人架,日式推拿,踩油背,推前列腺,油浸黃花雀,樣樣精通

簽到
名稱: 網紅寶寶
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B30930-佐敦-兼職女郎-網紅寶寶.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

8 J. ?, f7 C! s0 d- Y# M喺馬會贏咗錢,無理由唔搵條囡賀吓,打開網頁睇睇,見佐敦有唔少索囡,一於出動去親精啦,網紅寶寶熱情迎接我入房,即時伸出淫手搓巨乳,的確滑不溜手,肌膚之親非凡享受,沖涼功夫真係好細心,對手好柔咁幫我洗,波推+夾腸,一啖含撚實水中簫,唇舌異常靈活,舒服無比咪睇佢個斯斯文文,床上表現好瘋狂,漫遊認真同投入,環保吹奏夠晒用心,吓吓深喉,吸啜到雪雪聲,我細佬仲梗過支鐵棒,成條鳩都係囡囡D口水,爽到打冷震,準備好;先來個眼見鮮嫩鮑魚,開炮曳曳時嘅淫聲真實到爆,天然水大量供應,暖笠笠又濕潤嘅感覺,女神拗腰夾腳縮陰呢D真反應呃唔到人,到中段帶套到正場,瘋狂策騎起嚟,搖擺搖盪高級騎術,如果有囡囡騎師排行榜,網紅寶寶屬於專業選手,再變招來個推車仔,由慢到快,好推好砌,啪啪聲加網紅寶寶叫床聲,十分好feel,開恆turbo,成張床都震埋一份,插多百幾吓,爆精收工,爽都雙腳軟晒蹄,網紅寶寶嘢隻淫娃,越屌越有味道,服務又咁好,一定要記住佢。
巨乳寶寶
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 Kylewesley66 ##2 的帖子, G& \6 |; k$ I  [4 L$ U
3 [4 Q% x; T, g9 Y- s* m
非凡享受
回覆 讚好 不讚 使用道具