[囡囡推介] 白滑巨乳蘇州小情人索爆身材,39F白滑巨乳挾肠魅力爆燈,高級環保深喉吹独龙水啸口爆颜射製服祙服務多元化穴位有水准唔食走寶  

名稱: 白滑巨乳蘇州小情人
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B28579-深水埗-樓上骨-白滑巨乳蘇州小情人.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

糸福荣街同朋友食飯,經朋友介紹話真人絕對靚過廣告相埋上去睇睇喽等着一阵有師兄出来即刻上去問完價錢入閘,房門一關已經開始亙動搜身美色當前立即寬衣解帶佢由褲管內抽出話細佬粗長從好硬,我二話不說三兩下手勢就脫光女女所有衣服一絲不掛, 皮膚係白白淨淨滑溜溜有波有籮嗰隻...反轉佢從背後雙手搓波磨棍...佢氣急地話靚仔不如沖乾淨涼再慢慢服侍你呀....心諗好比D時間自己冷靜吓,慢慢再玩,入到浴室淋湿身就跪低來個情深水簫..再來皂液PAT PAT磨棍...真係比女女攪到想爆咁...唯有理智地叫停上床再戰,六九式最大好處係可以品嚐埋新鮮既多汁鮑魚....玩咗幾分鐘六,當然轉吓玩最爽既男上M字腳狂插,水花四濺和兩團肉既衝擊聲,腦內只有一片空白,最後階段, 雙手捉住抽起佢雙腳....變成V字形, 然後大大力衝刺,伏之伏之既人肉活塞,抽插速度已經加速到極限,向前入到盡才狂射怒爆,射到打晒泠震, 美的還可以向上回UN我,真係唔容易餵飽這淫娃....好玩好砌多水多汁,掂
休息其间見囡囡話以前做專業推拿,見幾条女几索温柔自己晤舍得走膽粗粗又試吓!啱開始都担心佢手骨唔得,按落又真係幾好,穴位按得好準,力度適中 (估計想大力D都仲得),按得幾舒服,技術有返咁上下功夫,很有心機即使我半睡半醒,都無偷懶,身、頭、面、手、腳每個位都幫我照顧到,正到晕。手勢同大師級不遑多讓,唔知仲以為佢係中醫師,佢都按到一身汗,一路按一路同我講有學過 揼骨,推拿按摩係可以舒筋活絡,對肩、頸、腰、腿勞損係有幫助,好多時我地坐寫字樓的,經常都有坐骨神經痛,但又唔肯做運動,長期係咁手尾都好長,佢建議我要抽時間做吓運動,每日半個鐘都好,聽落都好感動,佢唔單只專業,揼完骨后一身舒服晒。試過實會滿意佢既服務,胶痕扯胶,鐘意揼骨又有要求既師兄囡囡真係試食得過,絕對值得翻食翻揼!白滑巨乳蘇州小情人,掂。
回復 mymymy60 ##1 的帖子

後生靚女斯文溫柔大波
多謝分享
多謝師兄分享
巨乳小情人
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 bob98 ##8 的帖子

後生靚女,索女,掂
2qhappy 發表於 2020-7-5 11:55
回復 bob98 ##8 的帖子

後生靚女,索女,掂

蛇腰美腿

温柔斯文

技師靚女

淫賤含撚姣樣,
回復 jackyBB仔 ##13 的帖子

手骨掂身材都好掂
多謝分享
好大好滑
多謝你嘅藝術插圖分享,睇相片係幾正嘅!
多謝分享.........
正啊,多謝分享!
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 21:56