[至姣至淫] 長腿人妻⭐️ yumi,一條龍服務真係好掂!加上妹妹窄到乜咁,正到無朋友!

簽到
名稱: 長腿人妻⭐️Yumi
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A22659-上環-樓上骨-長腿人妻⭐️Yumi.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上環興隆樓長腿人妻yumi,一條龍服務真係好掂!
事先預約咗,準時順利入閘,
樣貌標緻,斯文得嚟帶點風騷銷魂,
皮膚白白淨淨,身材火爆,170cm模特兒身材,長腿誘惑,搔首弄姿;
36D性感巨乳挺拔又夠彈手,真係勁好好揸,過足手癮,小弟成個人都有曬衝動,
侍浴溫柔又細心,用對私家大海綿幫我全身波磨洗擦,
水中簫吹到雪雪聲,舒服到我差啲走火,叫停返出去。
上床後,yumi落足心機幫我推油按摩,
手勢正宗,技術一流又夠專業,
善解人意又細心,服務做到足,絕唔馬虎,
推油都一樣咁正,從頭到腳照顧十足,推肩、推背、推腰,推坐骨神經,
用心用力推呀推,推完爽到我疲勞全消幾乎,好舒服暢快,
前戲好夠投入,含、吹、奶、啜、都用齊,爽到震!
吹簫超級無敵,環保份子,吹奏時感情十足,橫瀨直笛個樣好鬼夠姣,深淺快慢,
而且下下自動波深喉,吹到眼仔碌碌,奶袋錫蛋,用力吮吸龜頭冠,正到無朋友,
硬到頂唔順啦,即刻叫停帶套AV女優出場,觀音坐蓮,玉洞相當狹窄,仲邊做邊表現出一副享受樣,加上嬌喘嘅呻吟聲,令我充滿滿足感,
不斷換花式,叫佢起身俾我企住砌,佢好好配合,
我揸住對大波下下推到最入,加上yumi妹妹窄到乜咁,推到啪啪聲,揸住對雪白大波狂推到西水長流爆!好爽!
好正,謝謝師兄分享~~
回復 JianLu ##1 的帖子

pretty good i like to try her service too

白滑線條靚

果然好有食用價值
多謝師兄報告,果然寫得好好。

恭喜師兄食到件正野 !!!
恭喜師兄食到件正野 !!!

讚讚...GOOD..多謝分享..

囡囡靚女 服務掂

nice report, tks for the sharing !!

的確引人入性

愈睇愈興奮

真係心思思

等我都要去試吓先得

身材一流好貨色
一定不能錯過的啦!

咁索點可以唔去試?

有機會要去試試先至得

Very Nice! Thanks you for share brother!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 21:33