樓主: wongwingkin

獨自去驅風

嗰個係Julia ,兩年幾前食過幾次,後來有誤會就冇做我,不過我2個朋友有上過,佢D水床好正,呢輪都有開工 107_589_9763f13b59d0b64838b805a818091a18_detail.jpg
回覆 讚好 不讚 使用道具

tarochan 發表於 2020-7-13 13:28
鑊鑊高潮,鑊鑊金

無樣無波無身材無毛巾,服務麻麻又成房煙味,難為了细佬好失落,提早俾錢走人。睇相+偽報告中伏了,小龍包吹到吸手C,D人真無道德。始终馬交真人選美有優勢。

wongwingkin 發表於 2020-7-13 13:41
無樣無波無身材無毛巾,服務麻麻又成房煙味,難為了细佬好失落,提早俾錢走人。睇相+偽報告中伏了,小龍包吹到吸手C,D人真無道德。始终馬交真人選美有優勢。

貢快認衰仔?!

我愛六六八 發表於 2020-7-13 13:53
貢快認衰仔?!

DM係G虫難免的經歷

wongwingkin 發表於 2020-7-13 13:41

日本D沖涼店D數字係波都跌2級尤係你講

tarochan 發表於 2020-7-13 15:27
日本D沖涼店D數字係波都跌2級尤係你講

呢度吾係日本ma,洗樓兩次都遇到有波路,完全包嘗到真波个份柔軟,當然吾会堅亭。男人愛玩波,美乳娘+相頭好,又俾我上真係可遇不可求。

回復 wongwingkin ##162 的帖子

一入房有煙味就走啦

hkmon 發表於 2020-7-13 15:39
回復 wongwingkin ##162 的帖子

一入房有煙味就走啦

吾想彈,主要怕之後約吾到其他

wongwingkin 發表於 2020-7-13 15:37
呢度吾係日本ma,洗樓兩次都遇到有波路,完全包嘗到真波个份柔軟,當然吾会堅亭。男人愛玩波,美乳娘+相頭好,又俾我上真係可遇不可求。

呢件對波好正 青森県人士22歲有D仔揸唔洗又pink。本來想預約星期三頭圍点知生理休假,星期五先至返工 107_823_1ab636abde0ef7d38d4d64773d491278_detail.jpg 107_823_211fe454c7a34d91a4fc640b873814f5_detail.jpg 107_823_1.jpg

tarochan 發表於 2020-7-13 16:09
呢件對波好正 青森県人士22歲有D仔揸唔洗又pink。本來想預約星期三頭圍点知生理休假,星期五先至返工

右下个張睇吾到嘴又有身材好正,見嘴个兩張p得有点驚核,相信真人应該正你多

wongwingkin 發表於 2020-7-13 16:50
右下个張睇吾到嘴又有身材好正,見嘴个兩張p得有点驚核,相信真人应該正你多

塊臉圓D,屬於細顏,前髮剪得好齊,睇落後生。頭圍好玩好多,6月份玩咗幾次,女女D反應好好多,多水多汁

tarochan 發表於 2020-7-13 17:12
塊臉圓D,屬於細顏,前髮剪得好齊,睇落後生。頭圍好玩好多,6月份玩咗幾次,女女D反應好好多,多水多汁

D囡真係好辛苦,一日俾成廿人上,最开心佢同我講今日我係佢第一个客人。前几日就中,手指輕輕摸兩摸隻鲍已出水。

wongwingkin 發表於 2020-7-13 17:30
D囡真係好辛苦,一日俾成廿人上,最开心佢同我講今日我係佢第一个客人。前几日就中,手指輕輕摸兩摸隻鲍已出水。

沖涼店冇咁多客,禮拜頭就6,7個,禮拜尾先至會多過10,平均一個鐘一個,女女話一個客沖2次涼,皮膚乾燥。不過大人氣嗰D晨早就brook 咗,完売

Very nice looking girl.

tarochan 發表於 2020-7-13 13:32
嗰個係Julia ,兩年幾前食過幾次,後來有誤會就冇做我,不過我2個朋友有上過,佢D水床好正,呢輪都有開工

This one looks nice. Sorry to hear that she is no longer available to you. She sounds like a lot of fun.

回復 wongwingkin ##168 的帖子

我以為你開始私有化食左果D

hkmon 發表於 2020-7-14 12:02
回復 wongwingkin ##168 的帖子

我以為你開始私有化食左果D

吾会私有化,但会密密食,如果有开工的話。

回復 wongwingkin ##177 的帖子

我始終掛成成場女任睇任揀既場面
可能真係要兩三年先可以再有

hkmon 發表於 2020-7-14 13:00
回復 wongwingkin ##177 的帖子

我始終掛成成場女任睇任揀既場面

我係兩年前先去澳門玩,要等三年就慘啦

wongwingkin 發表於 2020-7-14 13:30
我係兩年前先去澳門玩,要等三年就慘啦

貢乃咪可以多D留港驅風囉!
船飛刀慳番!

仲可以促進年長人仕自食其力……