[吊人發洩] 而家真係好好生意咩?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

如題,本來搵開相好因為包鍾會平少少,所以一般都包鍾,但今日我約佢,佢講要收正價,咁我都話冇問題咪正價羅,但我估唔到正價又話我語氣唔好都唔做我生意,而家班囡囡真係好生意到咁?7月8日派左一皮野仲得了?我感覺要閉關幾個月先得,我呢種窮鬼比唔到幾多錢。
回復 神之水滴滴 ##1 的帖子

相好都冇優惠?

回復 折翼天使 ##2 的帖子

有冇優惠唔係問題,比正價其實冇所謂,以我所知佢一路都冇優惠比其他人,識左佢好耐啦,佢咩原因放我飛機好清楚(神早約左時間應該都算放飛機),有客比多錢包鍾。
開個主題主要係悶悶的想吹下水。
不過話時話而家生意真係好好咩?聽朋友講好多地方排隊?
真係好似好好生意,我尋日下午1點搵舊相好,佢話要排到7點半先得閒,
咁揾另一個啦,佢話重有二個客等緊,要等三個鐘,你話好無生意。
細佬劉精 發表於 2020-7-4 00:37
真係好似好好生意,我尋日下午1點搵舊相好,佢話要排到7點半先得閒,
咁揾另一個啦,佢話重有二個客等緊,要等三個鐘,你話好無生意。

餓過龍的雞蟲, 搞到要咁玩法
似係唔想做你生意多D

回復 ashleyyoung ##6 的帖子

因為唔夠人有錢囉,唉。。。而家太多有錢人留港消費。

實際d講,我搵相好一年所比的錢,人地一兩個月就比到,我係囡都選果個。

但我唔係囡,所以分享來等人開解下。

題外話:今日行深水埗高質數好似多左,好多囡可以係上環或尖沙咀返工。
神之水滴滴 發表於 2020-7-4 21:08
回復 ashleyyoung ##6 的帖子

因為唔夠人有錢囉,唉。。。而家太多有錢人留港消費。

師兄可唔可以詳細講SSP邊到高質?
回復 Tongchan1 ##8 的帖子

福華街果面,自己掃下樓
一啲啲好生意~有啲坐成日食白果
回復 aunt ##10 的帖子

唔好計埋班大媽先得架
僧多粥少🤔有D囡囡直頭唔做生客🤦🏻‍♂️
多謝分享
乜都睇錢份上!佢冇客時你咪相好囉,其他人課多d金都可以即時升格做相好!我都領教過唔少喇!
回復 darkchris999 ##14 的帖子

所以睇開左囉,開心過就算,唔再想咁多。
回復 神之水滴滴 ##1 的帖子

想請問包鍾係點玩, 係唔係等於hourly rate?
都係出一次?
回復 magicben ##16 的帖子

呢樣你要自己問囡囡,包鐘重點係玩女友感覺,唔係玩次數。
多謝分享
神之水滴滴 發表於 2020-7-3 21:31
回復 折翼天使 ##2 的帖子

有冇優惠唔係問題,比正價其實冇所謂,以我所知佢一路都冇優惠比其他人,識左佢 ...

141有包鍾?
神之水滴滴 發表於 2020-8-27 14:11
回復 magicben ##16 的帖子

呢樣你要自己問囡囡,包鐘重點係玩女友感覺,唔係玩次數。

預到淫娃大食既大獲,包2個鍾要你10Q

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 05:15