[唱K-GF] 金夢園3/7/2020 20:00(真實)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

人生第一帖,無廣告講事實
小弟30未到,初級生去玩
旺角佐敦都多夜總會,但係唔知路數
睇左4台師兄包膠搵上門
3條友,8點到,直接上左7樓
因為無相熟媽咪無book房,
2樓7樓都無房,叫左落左5樓,大房,
257樓係同一件事同一班女
價錢方面,無亂收錢,430一個鐘,有女先起鐘,
啤酒100蚊6罐,無雜費
班女肯玩肯飲肯猜,任揸唔嬲
班女年齡40up,中女場
全場一個陀地21歲,一米七幾200磅
我本身有心理準備,無嚇親
唔算跌錢,純粹係唔岩年齡層

總之後生仔去會想逃跑
你後生就唔好諗咁多無謂野
正正經經去㩒鐘仔
唔知有無下個帖

多謝師兄報告
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝ching 報告
去之前我應該同你wechat過吧
令你失望,我都5好意思

我諗師兄應該未做足功課囉⋯
試問今時今日嘅旺角仲有幾場有22-26歲又靚到似HG嘅夜總會呢⋯
就連新興大廈嗰3間場都未必一定有⋯ 何況有都唔係講緊係以K壓場咁嘅價錢收費⋯
假如師兄想坐後生女⋯ 建議去尖沙咀嘅場玩⋯ 啲女一字排開俾你揀⋯
舉例只攞3-4千預算喺旺角玩可以坐4-5個鐘連攪埋, 咁尖嘴咪預只坐得2個鐘左右仲係無下場咁囉⋯
同埋有另一個師兄都有出過貼,陀地場嘅女未必下下都有得任揸任摷⋯
依家想玩到好似10年前東莞咁癲嘅話⋯ 唯有寄望BKK同SGN喇⋯

回復 veckerschan ##4 的帖子

Ching, TST still have such night club with 3-4K for 2 hours? You are talking about the private club?

尖東有場有得揀女坐咩,尖咀啲女起碼都見得下人,家陣近興啲女好似越黎越冇靚既貨色

出面個市場都係啦,以前間唔中都有啲索女,家陣冇晒班靚女,搞到吊次貨。

甘都唔算跌錢,樓主果然厲害。。
嘻嘻,40up...。。7up.干杯

多謝分享

我本身祈望不大,只係個平均年齡真係over左,
我無諗過18-22,師兄去行轉會知道我已經好留口,
40只係起跳,我見大部分帖都不到重點,
我相信4台師兄都有不同年齡層,我只係想佢地知道,
唔好有太大幻想,我亦唔想阻人做生意,服務係ok

回復 alex008 ##8 的帖子

阻人搵食猶如殺人父母
各花入各眼
我又唔想因為個人嘅喜好
講得太過分
主要真係唔啱年齡層😄

ae0813 發表於 2020-7-4 10:54

我本身祈望不大,只係個平均年齡真係over左,

那位ching 就是90后高富帥,
2,7樓的常客
比我梗熟多利來,金夢圓的女

所以你話後生仔會逃跑
佢梗係要出來講吓

你pm我要mami wechat
我有pm wechat比你
唔知你有冇加我
因近排加了太多ching
如果d ching,問我要mami wechat
我一定同佢講下面2段

回復 midstar ##13 的帖子

都係果句啦,各花入各眼
得唔得真係好主觀既
每份包膠都係個人觀點與角度
同時每個人嘅接受程度都唔同
又可能有個人癖好
我本身唔係識途老馬,亦唔係相熟
加上琴日星期五,好爆場
我都搵咗好多理由去安慰自己
不過我覺得服務既然做得好
換左班丫婆會更好

中女先好屌

thanks for your sharing!

midstar 發表於 2020-7-4 11:01
那位ching 就是90后高富帥,
2,7樓的常客
比我梗熟多利來,金夢圓的女

其實係睇咩日子去⋯ 平日去啲旺鐘啲嘅女又唔多想番咁密⋯
就算係開工通常都有熟客call定⋯
假如星期五/六呢啲旺場時間去嘅話,你7-8點左右上去就有機會食頭輪鐘⋯
有時食女都要知點走位先得⋯🤣

ae0813 發表於 2020-7-4 11:14
回復 midstar ##13 的帖子

都係果句啦,各花入各眼

下次你跟埋中星哥去嘛⋯ 佢呢個爸爸生會留番成埋好嘢入房坐⋯
前晚路過同阿媽攞番啲嘢時,多口問過2樓阿媽有咩女俾佢留咗⋯
見到名單都留咗2樓50%嘅好嘢嚟坐⋯
7樓佢留起咗幾多就無再八卦喇🤣🤣

多謝師兄真實報告!
首先2、7樓消費不能同新興金漢比,我也是90年代range我好明你現場感覺同意思。
一來呢2間是四台主要夜總會廣告客戶,不想影響人揾食之餘,真心一句如對囡不大要求,我間中也上2、7樓,平平地飲下酒同埋服務態度好,裝修好過4樓或登打士嗰三間細場ㄚ,只是不同地方定位不同吧

由樓主講啦😏
佢講得跨既 30up預 40up實有既 不過40up去新西班牙啦。
依家30 40 好閒姐 當你人已到達呢個年齡層 同 出黎玩左有咁上下時間。 你就自然會知道點先係抵玩囉。 20幾30頭唔係冇 佐敦金漢都仲有架 人地出街起馬要1k  算啦唔講咁遠啦。 我簡唔中都去金多寶架 人地上房女收500添。 兩邊d女年齡其實差唔多。 金多寶可能有多幾個後生既。 不過相對地更貴d啦。 我又唔太見意去死一種場既。