[愛嫖交流/分享] 鳳凰鎮中出賓館房心

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

係鳳凰古城吊腳楼嘗了一晚傲骨之夜,一早曙光初現即往食店飽飨一顿,暧身回房睡一觉,中午退房,上返鳳凰鎮租賓館,租有暖氣,电毡大床都係八十,而賓館地下大堂有的C9做双面繡, IMG_20200704_034710.jpg 相信同廣西賓館房心類似,但亦所謂凍親,鸠缩,無意食件
從賓館打聽張家界尚封山,打消明天去張家界,晚上食了魚鍋, IMG_20200703_060110.jpg 落古城酒吧聽下歌, IMG_20200703_061046.jpg IMG_20200703_060931.jpg 飲杯啤酒,
返回鎮上,就在賓館附近足浴,叫外面排檔燒烤, IMG_20200703_060737.jpg IMG_20200703_060429.jpg 飲啤酒,飽醉思人肉,半醉回賓館,就執件地下做两面繡C9 IMG_20200704_034557.jpg 房心上房,先來侍浴 IMG_20200704_053341.jpg 跟住上床屌閪 IMG_20200704_053448.jpg 中出射子宫 IMG_20200704_053742.jpg
谢谢分享。
师兄怎样知道地下做两面繡的女人可以上房陪你玩的?
凤凰古城 不是水淹没了 几个星期了吗?
件C9真係食唔落
Good report thanks ching
朱兄嚴重性幻想 性視, 不就疹服藥。

仍努力不懈作文,理應讚賞。

奈何信一成,賓周失靈
配图怎么有点。。。
freefreefree73 發表於 2020-7-6 04:32
件C9真係食唔落

C9一般都唔差,大圈的勞動多,波堅
toolsmccoy 發表於 2020-7-6 23:28
朱兄嚴重性幻想 性視, 不就疹服藥。

仍努力不懈作文,理應讚賞。

幻想,未去過,乜吉首,鳳凰鎮,沱江点寫得出來
我愛朱纷申 發表於 2020-7-4 07:59
係鳳凰古城吊腳楼嘗了一晚傲骨之夜,一早曙光初現即往食店飽飨一顿,暧身回房睡一觉,中午退房,上返鳳凰鎮 ...

役情所限,

只好欣相七爺以前的舊 report !

回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

周七七既下場?🤣🤣

我愛朱纷申 發表於 2020-7-9 02:29
幻想,未去過,乜吉首,鳳凰鎮,沱江点寫得出來

大伯, 羅湖村匯洪按摩 2019上半年已經轉咗老細, 改名都改埋

你都仲寫匯洪

證明你幾耐冇上過去呀
toolsmccoy 發表於 2020-7-18 00:32
大伯, 羅湖村匯洪按摩 2019上半年已經轉咗老細, 改名都改埋

你都仲寫匯洪

细姪,我最近的文章都冇寫過滙洪,而滙洪係19年農曆年後己乌燈黑火,而又唔准上房要去酒店一而后,樓梯口又大兴土木,你可以揾返我之前文章,黑暴之後即現在7月中相信馬季完左,又有金巴,相信過珠海澳门,但肯定我最後去危險,滙洪未改名,重新開張 IMG_20200718_063752.jpg
toolsmccoy 發表於 2020-7-18 00:32

你都仲寫匯洪

你最緊要揾到我2019年農曆玩滙洪的文章

你都仲寫匯洪

Screenshot_2020-07-18-07-11-54-357_com.android.browser.jpg IMG_20200718_071231.jpg 细姪,有圖有真相,如果你真係玩過危險,,滙洪同淘沅都係哨牙婆做上房,7月五号滙洪肯定未改名,但有人做裝修,之前乌燈黑火
我肯定2019年上半年滙洪未改名,重新開張
有圖有日子

细姪,揾實據寸我
回復 我愛朱纷申 ##17 的帖子

你鹵味
我個個星期五都上危險
上年夏天我先響滙洪打咗兩次炮
兩次都係三張多肉熟女
關口重開我上去問滙洪老闆娘再炮製你
多謝師兄分享
回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

好似幾好喎