[指壓囡囡] 【太子】雙飛騎乘大挑戰·玲瓏+心怡

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

代為轉發,謝謝收看

話說今日七一放假鳩痕諗起上次有師兄推介玲瓏心怡雙飛,見兩個都上牌咪v7叫冬冬幫手約。心怡之前同雪碧雙過,玲瓏就初次見面。

本報告引用咗少少師兄michellhk報告,希望唔好介意。

01.囡囡:#心怡
02.樣貌:C9樣淫底
03.身材:目測165左右,白滑,小腩
04.波路:C 級,小墜
05.腿形:小小肥,可以接受
06.周感:一般,都叫多水

01.囡囡:#玲瓏
02.樣貌:30左右,金髮
03.身材:目測150左右,細細粒,樣唔錯
04.波路:B級天然
05.腿形:小腩,可以接受
06.周感:正常,多水

07.過程:上到太子,冬冬已經安排左9號圓床房,等左陣,心怡就同玲瓏一齊入嚟,望一下玲瓏,細細粒,係我鍾意既類型,佢好識做主動小車我,三個人就各自解甲就入浴室開始,三個人一齊沖,兩人前後同時Body,心怡後面body,玲瓏前面係到磨,磨磨下,就開始同玲瓏大車,心怡見到又過黎,變左三輪車,車左一陣,兩個就好識做咁,一齊跪你地下,使出雙吹絕招,一人一邊,一上一下,一人一啖,個樣淫到呢,嗰一刻我揸住我支鐵筆喂吓玲瓏又喂吓心怡,視覺享受一流。好喇,出去再繼續玩。大家抹一下身,就上床訓低,一落床就正面攻擊,佢地兩個,一人一邊一齊食Lin,然後佢地兵分兩路,玲瓏攻上,心怡攻下,玲瓏一上黎就開足馬力,係咁同我車,然後心怡就下面開始努力吹,吹功不錯,無齒感,有節奏,玩左一陣,我就叫玲瓏落去幫拖,佢地兩個再一次雙吹,一人一邊,一人一啖,我提議狗仔簫,心怡問我要唔要瀨閪,跟著心怡灘喺床比我叭喺度瀨,玲瓏就狗仔簫。心怡好enjoy我服務,叫到拆天,玲瓏忽然好鬼淫咁想一齊奶西,結果都係奶吓個西附近不過都好接近,奶左一陣,心怡頂唔順,之後換玲瓏坐上瀨西,心怡吹多一陣就幫我上咗套,一野就坐左上黎,出一招乞丐煲雞,再從後揸玲瓏對波,一邊奶西一邊吊西,成個畫面極度淫亂,而家諗起都硬。我望住玲瓏成個人坐左係我個頭上面,我一邊奶西再揸波,一邊見到佢個high樣,碌鳩又吊緊另一條女,成個feel真係一流,過左陣,玲瓏越磨越快,突然成個人抽搐震晒好似嚟高潮,之後喘晒氣謝晒,我換男上繼續吊心怡,狂轟幾十吓,吓吓頂到盡,佢又話頂唔順嚟高潮都唔知真定假,好,我又放過你,玲瓏幫我換左個套,我就提槍上陣推車,推咗十幾廿吓,玲瓏已經叫到門口房鐘都聽到,我叫埋心怡騎左上玲瓏上面比我啜波,我又揸又啜三個人都入咗瘋狂狀態,因為個刻實在太淫亂,唔使一分鐘就成功交左功課。今次真係俾佢地兩個揸干左。

08.服務:8/10 太子雙飛ISO服務應有都有,我要求既都滿足到,如果再有埋事後簫或口爆就更好

09.投入:9/10 兩個已經拍到好熟,完全有默契唔怕尷尬,連西都幾乎互瀨都係第一次見

10.返食:好合拍既一對雙飛組合,雖然未係最好嗰Pair,但有機會都可以返食

11.彩蛋:見到天下第一場既波哥嚟咗返工,打個招呼,以後多多關照
多謝分享,揾日試下先
回覆 讚好 不讚 使用道具

雙飛淫若水係好玩

双飞好正。

多謝師兄分享

畫面極度淫亂

吸引

估唔到佢兩個咁合拍

師兄邊間場呀?可pm 嗎?

地鉄站名,標題寫左

地鉄站名,標題寫左

回復 太子candy ##1 的帖子

畫面太淫蕩了,

多謝師兄分享

雙飛係好玩

十分精彩的體驗

多謝師兄分享

咁L勁,屌到爆,fuck完一個又一個,Good!

洗左幾多$~指教下。

謝謝分享

Thank you for your sharing