[港島走地G] 北角有咩介紹下?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好饑渴!
如果去北角最好都係搵美少女或者唔好去皇X因為衛生情況好差我試過有一次入咗佢個囡囡幾好樣但係因為廁所實在好污糟所以我俾咗三舊水佢我沖出門口毆到七彩因為間房實在臭氣熏天9 N4 r. _/ S% P0 z3 R  s" L
, G% Q: }& s% E3 m$ d6 A8 Z3 q6 p
最後都係搵美少女去酒店因為差唔多價錢如果可以嘅話去南方大廈啲太妹都唔錯
" J1 ^* O. S& S0 D, z4 q, T- m$ S$ g2 \0 V* M3 w# j* }
我去過一次福英都OK
南方有個Amy好大波,玩服務,三十尾;福英有個apple三十頭至三十中可以食用。
謝謝師兄分享
港島之前有時久唔久睇d師兄玩企企,好似有時睇片見到有d都幾正
北角的囡囡不是後生,服務也不特別,但收费就比水平相约2 _3 S/ U6 V0 w2 ?' g( D
的觀塘區貴1-2佰
Thx 師兄
Stevelok 發表於 2020-8-25 01:44
1 p  ^' v8 m& n+ Q# S  R0 F# h南方有個Amy好大波,玩服務,三十尾;福英有個apple三十頭至三十中可以食用。
! i: n0 O/ r2 {
個Amy搬左去旺角了,服務係好正。呢家北缺角真係無乜好玩
pasword 發表於 2023-3-5 04:24 4 U6 w# t( L. l: x* [" y+ {
個Amy搬左去旺角了,服務係好正。呢家北缺角真係無乜好玩

; F! P# m' q3 @7 D3 q想問下佢隔離房Cherry去左邊?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 22:47