[賽後報告] 10年人事幾翻身, Cathy服務始如一!

簽到
名稱: Cathy
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A52702-佐敦-樓上骨-Cathy.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有人話做老闆最驚係冇錢出糧, 咁做淫蟲呢? 當然係冇閪屌啦! 所以之前林鄭話因為疫情要熄燈2個禮拜, 我真係好唔開心! 而且最終係好似熄左成個月! 學黎耀祥話齋人生有幾多個10年,  佢講呢句嘢嘅時侯好似真係成10年前, 呢條女我唔記得有冇, 但應該都唔少日子,以前喺漢口做, 放左假都好一段時間 (可能有1年以上, 間唔中做下替工), 潛左水都唔知幾耐, 原來嚟左福樂, 我鐘意佢嘅其中一樣嘢就係佢嘅清爽短髮look, 因為依家基本上10個有9個都會係長髮, 咁耐冇見, 依然仲係咁清純同冇撈味, 時間令佢多左d成熟嘅韻味, 身型就多左少少baby fat, 佢話因為最近疫情冇乜運動, 成日喺間房度睇mytvsuper, 唔經唔覺食多左嘢同增左磅!

我問佢點解過左嚟佐敦冇喺尖沙咀? 佢話嗰邊1來房租貴d, 2來又驚撞到熟人, 我話其實呢度都幾方便吖, 又近地鐵, 高鐵同西鐵站, 尖沙咀唯一係買嘢方便姐, 依家咪幾好房租都慳埋, 我問佢疫情有冇影響生意, 佢話點都有架𡃤, 不過呢排已經開始好返, 我話疫情應該會好d呀, 因為依家基本上冇晒d外國佳麗, 佢話唔係呀, 係根本冇人出街, 個個都在家工作, 行都冇人行, 睇都冇人睇, 有d客又話停薪留職, 好多連自己頭家都未搞得掂, 又點會嚟吖!

今日佢著左條黑色連身裙, 大開中門, 露出事業線之餘仲緊緊包得晒對B-C 吸手波, 睇到都硬哂! 佢見到細佬ready就話不如一齊沖涼先啦, 我嗱嗱聲除衫順便上下其手抽水, 入到去, 佢好細心由頭到腳都洗暈, 當然其實係冇洗頭嘅, 而且重點都會係心口至細佬嘅位置, 出到嚟, 見到個龜頭臘臘令同返晒光, 佢叫我上床先, 我因為有D攰, 灘左喺度做大爺, 佢就由lin 頭慢慢錫到去細佬, 跟住幫我過膠先吹, 其間佢問我有冇揾其它女呀, 心諗: 我話冇就厄你嘅, 而且你休息左咁耐, 唔通我日日喺屋企打飛机咩! 我都係一個正常嘅男人嚟, 並唔係和尚, 無慾無求, 仿且酒肉和尚都唔係冇, 阿當夏娃都會食禁果, 所以重點唔係一時糊塗, 而係難得糊塗!

吹左一陣, 細佬瞓醒, 即刻叫佢轉身就砌, 通常我唔會咁猴琴, 不過因為時間都唔早(差唔多成夜晚11點), 第日又要返工, 所以諗住嗱嗱淋搞掂走人, 其實呢條女算好脾氣, 轉左幾個post 都冇咋型, 又唔吹鐘, 所以我都搞左一段時間, 做完佢同我一齊沖涼, 幫我洗完先自己沖, 跟住出嚟又幫我抹身,  臨走俾家用準備走之際, 佢話不如一齊食宵吖, 我話好呀! 做完運動餐飯都落晒格, 肚吉吉, 我見佢係四川人, 咪帶佢去長樂街食楊記麻辣魚館囉! 估唔到佢話呢間佢都成日去, 可惜冇得送外賣, 我話有呀, 不過要喺deliveroo 同 food panda 㩒呀, 雖然不至於㩒1粒制, 不過都好易落單㗎! 佢話: 係咩? 等我下次試下先!

回復 diyman ##1 的帖子

佢之前去咗銅鑼灣好一段時間,你應該都好耐冇搵佢.....
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 diyman ##1 的帖子

師兄果然係認證食家,你既分享十分真確。

我都係Cathy既忠實fans........佢套黑色連身裙實係好正,再加C蛙,不過我就唔洗佢幫沖涼,我自已沖完就上床,俾佢錫完lin,就馬上上套,企響到做,之後轉狗仔式,最後男上就KO了.....

多謝師兄分享

多謝師兄分享

靚女要支持。

多謝師兄分享

靚女一定要支持吓

多謝你嘅藝術插圖分享,睇相片係幾正嘅!

多謝師兄分享

睇到都硬

多謝分享