Spring Spa纯陀地 按摩手骨一流,新女雪儿,美少女索女,...

簽到
名稱: Spring Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43213-尖沙咀-水療SPA-Spring Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Spring Spa,新女雪儿,美少女索女,甜美得又青春,
34D大波呼之欲出,曲線浮突,凸凹有致,翹臀圓潤,全身走肥,皮膚白淨嫩滑,如正在綻放嘅牡丹,似鄰家女孩嘅感覺,睇到我不停吞口水;
入到抱住傾計,佢好好笑容招呼,
沖完涼返到床上……佢服侍我趴低……落足心機幫我按摩……功架十足,技術好掂,力度厲害,搵穴又準,緊位加多幾錢肉緊......
慢慢按摩埋全身,按到咁上下跟手繼續推油,推油都一樣咁正,手勢超級無敵,逐個位逐個位慢慢按,推背*推背*推腰*服務做到足*絕唔馬虎,好用心去爲我推鬆全身,
到歡樂時光,囡囡搶番主導權,解甲玩日式 NURU,呼之欲出嘅雪白大波極具誘惑,NURU嘅招式多元化,先做波推,用對巨乳磨我全身,磨前磨後,令我十分之暢快,用巨乳夾腸仔,嗰種貼身纏綿嘅感受,令雙方玩得零舍激情又肉緊,百分百投入其中,任由囡囡將我處置,令我好滿足完事。、
幾好喎,多謝分享
Very nice, thanks for sharing
thanks for your sharing!
謝謝師兄分享,囡囡吾錯!
多謝師兄分享
冰冰
回復 aabccde ##1 的帖子

多謝分享
多謝分享!
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 04:07