菲菲飛機餐

簽到
名稱: 水立方
地區: 西環
網址: //141-hk.com/zh/B22271-屯門-足浴保健-水立方.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

在 屯門 做完野,見到周圍都係樓上足既水牌,但在市政街市對面,地面又多舖頭好多阿嬋師奶買野,又有豬肉檔豆腐舖,大熱天時想搵個清淨位輕鬆下,行下過啲在停車場邊見到水立方招牌,樓下鐵閘要㩒鐘開門。上到去有件豬排開門,唔係話,真想掉頭走,但望入去見到有個白淨少婦,行入去問可以揀師傅嗎? 當然可以啦。

梗房套房有私隱,跟著例牌沖涼上骨床,少婦係我老人家偏好,叫菲菲三十多歲,白白淨淨,著件鬆身T恤短褲,中等身裁但走肥,對腳都幼細,開骨可以,力量一般穴位唔準,按了十多分鐘推油,推背油都可以,手唔會粗。少婦果然姣得很,推幾下小腿後就摸我大脾內側,攪到有啲興奮,跟住叫我除褲推屁股,掃了一陣忍唔住我話要轉身,推下袋底,無機會摸佢,加上老人家唔係好忍得,所以叫佢行上前幫我推胸先。佢企在床邊幫我推胸,機會來了,一手攬腰當然又係例牌讚佢好身裁,皮膚好滑,咁隻手就解bra 搓波,筍尖白滑靚波,攻下身時就大脾夾手,唔比除,只可摸大脾。佢見我上下其手就改攻我jj,就在我一下騷軟與彈震之下,手中的筍尖波就滑掉了。
好似幾好喎,有時間去試吓先,thanks

多謝師兄分享!
多謝師兄分享
回復 jj99 ##1 的帖子

好正

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 01:31