[至佳女主角] 口爆+西爆, 2Q 盛惠$680,好抵玩好抵屌,真心值得推介!

名稱: 大波琳琳簫后莞式口爆
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A23850-觀塘-一樓一-大波琳琳簫后莞式口爆.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

#玩過咁多囡仔,感覺最正係大波琳琳,
#全場最大波,樣貌美豔,有氣質又夠野性,雪白皮膚加38E大波,
#雙腿直而修長,穿緊身戰衣,性感十足,簡直係個唔可多得嘅極品尤物,銷魂一上,
#我就即刻按住佢瘋狂勁玩,上下挑逗,
#搓揉對大波又掃佢水簾洞,剝曬佢光豬一齊沖涼,
#囡囡好似服侍皇帝咁幫我前後上下沖洗得好乾淨,
#侍浴殷勤用心仔細,西毛磨碌野,波推夾腸,洗到硬曬汰,水中簫吹到我頂唔順口爆,真係好爽!
#抹乾身上床再玩,一上床,我又揸又啜大波,手口並用,
#舒服到琳琳春潮泛濫低吟高叫,呻吟震震轉身搶攻,成個大姣精咁爬上來起勁按住我錫暈全身,
#莞式舌尖漫遊,條脷係咁奶啜我兩邊linlin,毒龍鑽再深深鑽,鑽到你氹氹轉,電光石火間痕到我欲火攻心,
#高級環保深喉吞棍,放電不斷吹,電力十足,慾火高燒好有feel,
#拋西磨擰犀鳩利,69激情吹奏,含~吹~奶~啜~真係正到爆棚,令人欲仙欲死,
#重要時刻上套,大波琳琳絕對係一個性慾集合體,無論點玩法,都會令到男女雙方高潮迭起,水簾洞好有吸力且淺窄,
#一場激戰落來,爽到佢水流不息淫聲都未停過,
#最後轉番正常位加速一輪急攻猛撞,我開心到震曬,我興奮爆炸完事,舒服得要死!
#盛惠$680玩2Q之旅推介俾大家試一試。

好吸引...令人想入非非
回復 thefourtops ##1 的帖子

身材激凸,好正!

咁正一定要支持啦

Thanks for sharing, need to try before further comments!

好服務...一定支持

謝謝精彩包膠

幾好喎,一個字"索"!

係男人都想執佢一劑

thx for your message and share !

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 08:48