[至佳女主角] ⭐38G豪乳️️Eva⭐️乳愛包夾巨龍抽動,激發男人「獸慾」乳愛

名稱: ⭐豪乳️️Eva⭐️
地區: 旺角
網址: //141-hk.com/zh/A33096-土瓜灣-樓上骨-⭐豪乳️️Eva⭐️.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟係豪乳愛好者,事先預約好⭐38G豪乳️️Eva⭐️
如時去到佢office,開門見面豪乳️️Eva,樣貌標緻美豔,入閘忍唔住攬埋佢抽水,惹火撩人嘅曲線起伏有致,有波有羅,38G大豪乳️️又挺又渾圓好夠彈手,加埋雙長腿,外形攞曬滿分,搞到我好興奮,
Eva主動咁幫我寬衣解帶,我地熱情如火咁攬攬摷摷去沖涼,侍浴用一對白滑豪乳使出乳交漆絕技,豪乳包夾巨龍抽動,夾得真係舒服不得了;
上床後,佢好俾心機幫我先按摩;開背有力;有板有眼;功架十足,手勢好掂,骨技精湛,絕對係高手,I think her massage skill is professional,按到咁上下推油,手勢唔使講,正宗又夠專業,逐步逐步慢慢推,一D都唔馬虎,服務做到足,絕對係一流技師水準,用力推到我全身都鬆曬,
推前列腺,揸住我碌野搓擼到愛不釋手,感覺好鬼正,歡樂時光,大家瘋狂勁玩,主動騎住我主動波錫lin,不停用舌尖挑撥我敏感點,前戲好夠投入,盡力張咀,整條含入口來深喉吹簫,吹功超級無敵,好有AV感覺,一吞一吐又啜袋又吞棍,深頂喉嚨,吹簫時仲會淫眼黎電我,爽到無倫,真係少D定力都唔得了!
叫停上套食大餐,Eva 騎術一流,瘋狂上下un,38G豪乳反地心引力fing呀fing;我大力向上頂到啪啪聲,我興奮到砌翻佢就插,叫床淫蕩,高潮一浪接一浪;最後換玩推車,勁推啪啪聲,揸住對巨乳狂推人仰車翻爆,正正正!

回復 beegees2 ##1 的帖子

長腿大乳牛揼🉐️屌🉐️。
好吸引...令人想入非非

身材激凸,好正!

咁正一定要支持啦

Thanks for sharing, need to try before further comments!

好服務...一定支持

謝謝精彩包膠
幾好喎,一個字"索"!

係男人都想執佢一劑
thx for your message and share !

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 08:42