[LB(Ladyboy)☑︎JJ] 有無試過隻鵝唔俾你戴套上?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有無師兄試過?
( U. S. K* n8 V! }5 @' Q- S5 F+ e6呢高泰妖,唔俾我戴套,吹到我硬哂就捉實我條J順勢坐蓮咁吉入去,仲唔俾你推開?
而家仲有鹅?
係咪你太正
唔上套?老鵝都冇得傾!硬黎?打交都似!幾high都係咁話……始終係屎渠!
有!以前多啲,尤其是住灣仔嗰班
can post the contact? thanks a lot
Audreyyy 發表於 2020-7-8 11:32   h8 h. ~' A( Q: N; l/ {
係咪你太正
! Q1 u& U& @5 y$ B9 S* A0 v
佢第一眼就話我handsome, 又話: I want to feel your cock inside my ass./ z0 `7 }- H7 y1 |0 _# P3 ^
太姣,真係好難抗拒,半推半就就無套入左
噢, 去睇下醫生好
本帖最後由 dogandcat 於 2020-7-11 17:55 編輯   j8 z/ E  T$ G7 L2 O( |) m* x7 }
) h% @) e7 w( k7 B% u  T1 m7 Z0 A5 w
中出; y% p* r$ j4 r8 S
* N$ ?5 o; g/ q
7 Y- a; p- Y! A  A( _8 }0 [
(不過高危)
回復 kitboy8 ##8 的帖子
. k* B3 f2 ]9 W. W7 l  U+ q) g: B! ?1 H1 U1 R; V4 c
想知邊隻妖?有冇圖睇?
師兄透露是那個妖,等其他巴打有所防範
太危險!不了
kitboy8 發表於 2020-7-7 13:56 5 t* R. T4 V" b9 L7 E; j
有無師兄試過?" ^; V7 I; d  t4 ^8 q+ H
6呢高泰妖,唔俾我戴套,吹到我硬哂就捉實我條J順勢坐蓮咁吉入去,仲唔俾你推開?
$ Q5 F1 Q3 B( P) N5 G$ J
三個月後去check吓有無中招 泰國係高危地區, 有D 人特登傳比其它人😰
次次屌鵝都唔戴套,最後中出屎眼,好撚爽!
玩得安全D好

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 07:59