[唱K-GF] 求大神指教

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

大家好,小弟先講下自己經驗:
我通常都係去佐敦日x城同旺角新x煌晚舞多
玩左7,8年 一個月2,3次左右咁啦
純用錢黎計呢 就真係有點on X既..因為大部份時間其實都淨係想搵個靚女一齊飲下酒 搓骰仔咁
如果有巴打有興趣都可以開個Post齊齊討論下

而家要求救既係,有個類似客既人(總之佢吹雞去玩我就要陪佢啦)
琴晚同佢去新X煌 玩完佢覺得麻麻地
話想搵D場係可以在場玩得開放D
但唔係就地正法 / 下半場出街...
我估佢意思就係起碼有得揸揸摸摸個D..
真係考起細佬..
問D相熟大班佢地就梗係話去佢地到茶舞都OK 但講明選擇唔多

所以想請教有冇大神可以指點迷律
旺角四樓 主膽 係玩 青春靚妹
但青春背后 好多都係 好有性格 不隨便給人 揸揸摸摸
去返 其他 附近的細場 可能會有奇遇 但質數 就會比下去
建議帶你個客 去其他場 見識下 去冒險下 就會知有分别
睇吓你個客接受程度。
四樓幾年無去過,部份女係就係質素Ok,個種坐枱法同去酒吧拳手無分别,仲要同媽咪熟先坐到。
下調一啲係附近啲細場,上海,金旺,國際等,抽水應該Ok嘅,質素一般,三十前後。抽水提防要你比小费。
再下調啲,二,七樓囉,三十就小啲,都有嘅,多數三十中至四十中啦,任抽水,不過唔好過份,燈光火著,環遊世界就唔好嘞。
再下調啲,西記,黄弓啦,五十前後,任你嚟,5,6P都無問題,不過黑麻麻,飲酒猜枚就做唔到嘞。
希望幫到你啦。
Thx information
可否就地正法法🤔
Manutd4ever 發表於 2020-7-7 17:23

四樓玩,其實有d刀可以玩得好放喎,視乎你玩唔玩到個氣氛出嚟

如果一入枱,氣氛未到就揸鳩人就梗係好多會隔手,但係飲多兩杯熟落左就可以慢慢試下水溫,例如你玩群枱,可以同條女一team玩partner,佢玩骰果陣就後面攬住條女扮下睇佢d骰靚唔靚,咪可以乘機輕抽下水,如果條女唔反感又受既,之後咪好玩囉,呢啲野自己執生啦,trial and error 啦

Manutd4ever 發表於 2020-7-7 17:23

要玩主動既女,咁一定坐北姑場會多好多選擇,但要睇下你地介唔介意,始終坐陀地真係好玩d
我都玩左一段時間,眼見玩法質素都吾同左。 以前D陀地靚妹同依家都好吾同。就算近排去玩有坐到D後生既, 好多都唔係好飲,吾出街既。有少少似去洒吧我同朋友飲而D女坐系旁邊睇。但冇法後生女就糸禁。
旺角四樓兩年前搵個替工媽咪招呼我反左面,仲有條女追住問我借錢,追左幾年,最後facebook都block埋。

我諗而家都唔知搵得邊個埸去倒
其實好多埸都係要熟左先有D運行下😨
frans_yo 發表於 2020-7-9 19:10
其實好多埸都係要熟左先有D運行下😨

樓主 個場 都玩左 好幾年
你覺得 仲未夠熱咩
jims777 發表於 2020-7-7 22:46
睇吓你個客接受程度。
四樓幾年無去過,部份女係就係質素Ok,個種坐枱法同去酒吧拳手無分别,仲要同媽咪熟 ...

四樓
媽咪無關照:女衰過拳手
媽咪肯關照:黐身過拳手
曾有兩次俾小費經驗,感受是頗愉快和好玩
其他細場
礙於質素氣氛,抗拒俾小費可以理解
尖沙咀
礙於價錢堅貴,實在不想再俾小費
熟女場 + 超熟女場
香港其實都多人玩,因為任搞靚妹根本無貨
(唔想專攻熟女既,就唯有放眼海外了)

艾沙后 發表於 2020-7-9 07:38
四樓玩,其實有d刀可以玩得好放喎,視乎你玩唔玩到個氣氛出嚟

如果一入枱,氣氛未到就揸鳩人就梗係好多 ...

很多人希望入場即可有「自動波」
呢點日本妹都未必做得到,
更何況係香港,
自然事與願違佔多。
喺四樓,黐身態度好既美少女,現在我間中都有份坐
雖然放果批質素多數差啲,但我接受到

係预左,但係無理由又係同一件女幾次甚至搵錯女

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-10 18:10