💋啊茂派錢一萬,遇到吸精小仙女,我要豪派十億(子孫)。

簽到
名稱: 小仙女
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B29497-太子-兼職女郎-小仙女.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本帖最後由 mccafe 於 2020-7-7 18:46 編輯 $ S9 v# d  V) F2 `5 A& ^5 Y' `

8 I) z. v; [: y4 Q9 Y% c* p! |$ V波叔派咗一皮嘢比大家,梗係要揾條靚菜,大大力賀一賀佢啦,啱啱就食咗件極品索爆靚女,難得食到咁好嘅正貨,梗係要同大家分享,上星期六去太子區洗樓,見到有位叫嘅小仙女年輕靚女,樣靚、腿長、有波、有籮,3 Z0 X1 e1 N; K" C
20200707_183228_mh1594118002694.jpg " ^* M1 x. d% Q: O
撳鐘時見到細佬已經扯晒旗、敬晒禮,即時入閘開波,再加埋入我的最愛名單,留埋微信再番食是常識吧!出精過程是咁的:入到房,大家有講有笑,互相撫摸抽下水,一輪互動了解多咗,自然開始除衫入去沖個靚涼先,小仙女熱情如火又主動,招呼仲好用心,絕對唔會Hea做,算是百分百投入兼敬業樂業。
+ f, g3 c4 e3 ~& { 20200707_183211.jpg , G' B# n7 J+ _" ~  D7 b: k
侍浴細心,前前後後上上下下洗得好有心機,搽完梘液波推擦背樣樣貼身,再跪地來個水中簫,鯉魚咀真係好撚舒服,細佬扯到爆,翻上龍床;服務細心,全身上下莞式奶錫,奶袋啜蛋再深喉,啜到我興奮到笑,睇住囡囡環保吹奏,簫后級吹功好犀利,吹到雪雪聲,直瀨橫啜,九深一淺,再換個六九式吹奏,吹到唔叫唔停,搞到我慶恰恰,好撚舒服,即時柯打上套入正場,先來個女上搖船,十指揸波係咁狂搖,仲識打圈磨我鳩鳩,我反攻向上大大力隊番幾吓,屌到佢西水猛流打晒冷震,十指互扣好有女朋友feel,玩咗陣轉男上,擘大佢對腳,. A' y0 a5 V! s+ R+ q( q
20200121_205736_mr1594117414619.jpg * b6 M% W- T/ p9 \
見到粉紅一字鮑,梗要盡情出出入入,小仙女好似高潮到,叫床越叫越淫越大聲,仲聽到少少西水聲唧唧,流到半張床都係淫水,插到咁上下再換推車,嘩!佢個籮友又圓又夠彈,揸住大籮友狂推猛抽,啪啪聲正到冇朋友,好快就中獎派彩比佢,事後攬住我猛讚我細佬勁,再幫我沖埋個事後涼,比埋家用,臨走前仲有抱抱加kiss。太子小仙女多水又多汁,又足鐘,而且好有女朋友感覺,絕對係我返食之選。
頭香支持
回覆 讚好 不讚 使用道具

睇落唔錯

多謝分享. H- |! n+ [7 `" q& I" r9 k

好吸引

多謝師兄索女推介

多謝師兄分享。

小仙女🧚‍♀️西水嘖嘖聲 一定要去捧下場

鮑吸眼球

波叔派錢,玩得開心。

恭喜師兄食到好野  !!!!

這麼正的女,一定不能錯過的啦!

多謝師兄好野分享!!!!!!

正,必食之選 !多谢師兄分享!!!!!!

多謝師兄介绍

幾吸引

清清楚楚,多謝分享

: I& _8 T, z  n4 s7 w
極品一線鮑魚

一線鮑魚